Egyéb

PocketBook Touch HD – kényelmes olvasáshoz és zenehallgatáshoz

A PocketBook örömmel tudatja, hogy már kapható a PocketBook Touch HD, amely 300 DPI felbontású, 6 hüvelykes E Ink Carta érintőképernyőjével Önt is kiemelkedő olvasási, és zenelejátszójával kényelmes zenehallgatási élményben részesítheti.A PocketBook legjobb hagyományait követő PocketBook Touch HD a lehetőségek tömegét kínálja érintőképernyőjével, beépített WiFi szolgáltatásával, gyárilag telepített szótáraival, 30-nál is több nyelvre Az új e-olvasó E Ink Carta képernyője HD (1072х1448) felbontásával és 300 DPI képpontsűrűségével kontrasztos és éles képet ad. Az e-könyv oldalak fekete-fehér egyensúlya a lehető legkényelmesebb olvasáshoz van beállítva. Kellemes meglepetés várja azokat a felhasználókat, akik a készüléken zenét is szeretnének hallgatni.

Számukra a PocketBook Touch HD készülékbe beépítettük a hangfájlok lejátszásához szükséges minden szolgáltatást. Az e-olvasó ismeri az mp3 formátumot és rendelkezik szabványos 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozóval. A felhasználó letöltheti kedvenc zenéit a készülékre és zenehallgatással teheti még változatosabbá olvasási élményét. A jól beállított hangzás ráerősít a könyv érzelmi hatására. A hangbeállítások kezelése maga az egyszerűség – a hangerő állítható és a hang ki-be kapcsolható olvasás közben. A zenelejátszóval hangos könyvek is lejátszhatók. A felhasználó immár választhat – olvashatja a könyveket a képernyőn vagy meghallgathatja őket mp3 formátumban.

A PocketBook Touch HD további értékes szolgáltatása a szövegfelolvasás. Ez azt jelenti, hogy minden szöveges formátumú könyvet vagy dokumentumot hangosan fel tud olvasni. A digitális irományok és hanganyagok tárolására 8 GB beépített memória és 32 GB vagy kisebb kapacitású microSD kártya befogadására alkalmas kártyahely áll rendelkezésre. A hatékony, 1 GHz-es processzor és az 512 MB RAM memória minden alkalmazásban villámgyorsan reagál és stabilan működik. Nincs akadozás a lapozáskor. A PocketBook Touch HD használója 18 népszerű szöveges és 4 grafikus formátum (JPEG, BMP, PNG, TIFF) közül választhat. Idegen nyelvű könyvek olvasását varázsolja élvezetes élménnyé a 21 gyárilag beépített Abbyy Lingvo® szótár. A beépített WiFi a Dropbox, Send-to- PocketBook és PocketBook Sync szolgáltatás keretében gyorsan és könnyen, számítógép nélkül biztosítja bármilyen e-tartalom letöltését.

A PocketBook Touch HD klasszikus fekete színe egyszerű és elegáns, minden környezetben harmonikus megjelenésű. Előlapján az érintőképernyőt kiegészítő kezelőgombok találhatók. 113,5x175x9 mm méretével és 180 g súlyával az e-olvasó útitársnak is tökéletes – elvihető a munkahelyre, utazásra, mindenhová. Lágy tapintású, perforált pontokkal variált hátlapja kényelmesen fekszik a tenyérbe. PocketBook Touch HD – a kötöttség nélküli használhatóság öröme és kényelme.

Ad
Scroll to top