Egyéb

A Cooler Master Bemutatja a MasterCase SL600M-et

A Cooler Master bemutatja a MasterCase SL600M-et, amellyel elindítja utjára a “Sleek” SL sorozatot. A házban ötvöződik a professzionális kialakítás és a játékosoknak szükséges teljesítmény, elmosva a határvonalat a játék és a munka között.

A homokfújt alumínium takaróelemek teszik a MasterCase SL600M-et arra, hogy központi helyre kerüljön a munkaasztalon, és munkára és játékra egyaránt lehessen használni. Ámbár a játékosoknak szánt házak általában kirívók a munkára szánt környezetből, a MasterCase SL600M a professzionális kinézetet és a teljesítményt is előtérbe helyezi, míg képes optimális szinten tartani a zajszintet és a szellőzést is. A professzionális kinézetet és a játékosoknak szánt funkciókat összeolvasztása nem csak a külső megváltoztatását jelenti, hiszen szakít a hagyományos rendszer- kialakításokkal és hűtési megoldásokkal. Ahelyett, hogy kényszerített szellőztetést alkalmazna, a ház kihasználja a meleg levegő természetes áramlását, amelyet 2x200mm-es ventilátorral is támogat.

 Függőleges Kémény Hatás Kialakítás – A 200mm-es ventilátorok, amelyek alulról szívják be a friss levegőt segítik a meleg levegő felfelé áramlását, amely azután a ház tetején áramlik ki az amúgy is természetes irányba, így segítve a hatékony hűtést.

 Zajcsökkentő Technológia – A panelek olyan kialakítást kaptak, amelyek megakadályozzák a zajok kiáramlását a külvilágba. A 200mm-es ventilátorok képesek nagyobb légmennyiséget mozgatni kisebb zajterhelés mellett, mint kisebb átmérőjű társaik. Emellett lehetőség van a ventilátorok manuális vezérlésére is, a felhasználóra bízva a megfelelő beállítást.

 Prémium Alumínium Panelek – A ház első és felső panelje prémium galvanizált, homokfújt alumíniumból készült.

 Elforgatható PCI Keret – A PCI felfogató ablak 90 fokkal elforgatható. Ennek segítségével vertikálisan is elhelyezhető a videókártya, így nagyobb távolságra kerül az üveg oldallaptól. *riser kábelt nem tartalmaz  Sokoldalú Tároló Keretek – Az SL600M sokoldalúan felhasználható háttértár keretekkel érkezik, amelyekkel SSD-k és HDD-k mellett vízpumpákat és tartályokat is fel lehet fogatni. Ezek a keretek számos pozícióban fogathatók fel a házon belül, az előlapi panel mögött, vagy az alsó radiátorkeretben.

 Fejlett I/O Panel – Egy közelség érzékelő aktiválja az USB fényeit, hogy sötétben is könnyen megtalálhatók legyenek. A panel egy ideig világít, majd automatikusan lekapcsol. Tovább menve, az I/O panelen helyet kapott egy USB 3.1 (Gen 2) Type-C port is, négy USB port, egy PWM ventilátor csúszó kapcsoló, egy headset jack (audio + mic), és egy dedikált mikrofon jack is. A headset jack támogatja az olyan headseteket, amelyeknél a fülhallgató és a mikrofon egy jackdugóban kapott helyet.

A vertikális kialakítás, a 200mm ventilátorok valamint az elülső és hátulsó panelek mindegyike támogatja a hőáramlás természetes irányát. Az elhelyezésének köszönhetően a légáramlást nem töri meg a tápegység sem, míg a paneleken minimális lyukak vannak annak érdekében, hogy a hő visszaáramlását megakadályozzák, miközben a meleg levegő távozik a ház tetején. A komponens ventilátorok mint a grafikus kártya és a CPU, a hőmérsékletnek megfelelően változtatják a fordulatszámukat.

Ezeknek a komponenseknek a természetes hűtése alacsonyabb fordulattal és így zajterheléssel is jár. A panelek kialakítása szintén támogatja a zajcsökkentést úgy, hogy megakadályozzák a zajok kiszabadulását a környezetbe. Azért esett a választás 2x200mm ventilátorra, mivel ezek alacsonyabb fordulaton is képesek kisebb társaiknál nagyobb légszállításra, így csökkentve a zajszintet és növelve a hatékonyságot. Ha mindez nem elég, az előlapi I/O panelen tovább csökkenthető a fordulatszámuk, így a zajszint is. A MasterCase SL600M a hangsúlyt a zajcsökkentésre helyezi úgy, hogy a hőelvezetési hatékonyságot eközben növeli, így a játékosok csendesebb környezetben élvezhetik a tevékenységüket, miközben a rendszerük hűvös marad a fokozott felhasználás ellenére is.

A MasterCase SL600M tehát segíti a felhasználót hatékony munkavégzéstől egészen a játékos felhasználásig.

Ad
Scroll to top