Egyéb

Az AOC kibővíti a B2B monitorkínálatát

Az AOC Q2790PQU QHD kijelző szeptemberi forgalomba hozatalával az AOC kibővíti üzleti célú monitorjainak legújabb, 90-es sorozatát. Mivel a monitorok az (otthoni) irodai dolgozók egyik legfontosabb munkaeszközének számítanak, a megfelelő modell(ek) kiválasztása jelentős hatást gyakorolhat a hosszú távú üzleti sikerre.

Ergonomikus beállítási lehetőségek és csökkentett villódzás
Az irodai dolgozók leggyakoribb egészségügyi problémái közé a hát- és nyakfájás tartozik, amely jelentős hatást gyakorol az alkalmazottak jóllétére. Az ergonomikus beállítási lehetőségek segítségével a dolgozók kényelmes és egészséges testtartást vehetnek fel munka közben. Az AOC 90-es sorozatának I2490PXQU, I2790PQU and Q2790PQU modelljei például 130 mm-es magas beállítást, -5/+25 fokos dönthetőséget,165/+165 fokos forgathatóságot  és pivot módot is (a kijelző függőleges állásba való forgatásának lehetősége) kínálnak. Így a monitorok a felhasználó egyedi igényeihez igazíthatók. A szemfáradtság az irodai dolgozók másik általános problémája. A szemkímélő Flicker-Free technológia az AOC 90-es sorozatának minden modelljében megtalálható, és impulzusszélesség-moduláció (PWM) nélkül módosítja a képernyő fényerejét, így csökkentve a villódzást.
Vékony oldalkeretek a többmonitoros felállás érdekében
Két vagy több egymás mellé helyezett monitor jelentős mértékben növeli a termelékenységet, ezért sok irodában általánossá vált a többmonitoros felállás. A kiegészítő képernyő által nyújtott nagyobb hely lehetővé teszi a felhasználók számára a különböző alkalmazások és fájlok közötti egyidejű böngészést az ablakok folyamatos bezárása, mozgatása vagy kis méretre állítása nélkül. Így két vagy több dokumentum egymás mellett történő összehasonlítása vagy több alkalmazás egyidejű használata sokkal egyszerűbbé válik. A 90-es sorozat monitorjai szinte láthatatlan oldalkeretekkel rendelkeznek, ennek köszönhetően zökkenőmentes többmonitoros élményt nyújtanak a képernyők közötti zavaró megszakítások nélkül.
Magas felbontás
A nagy monitor egyik másik fontos tényezője a felbontás: minél több képpontot nyújt egy monitor, annál több program és vizuális részlet jeleníthető meg egyszerre. Ezért minden felhasználónak egy legalább 1920×1080 képpontos Full HD felbontás a javasolt. Az AOC 90-es sorozatának modelljei többnyire Full HD monitorok. A kivétel a hamarosan forgalomba kerülő AOC Q2790PQU, amely még nagyobb, 2560×1440 képpontos QHD-felbontással büszkélkedhet. Ez a monitor azon igényes szakemberek számára készült, akiknek még jobb felbontásra van szükségük videószerkesztés, részletes táblázatok és egyéb alkalmazások használata érdekében.
A megfelelő méret minden felhasználó számára 
A kijelző fizikai mérete egy további fontos tényező. Ezért fontos, hogy az IT-eszközök vásárlásával megbízottak a megfelelő méretet válasszák ki minden célra és minden felhasználó számára. Az AOC a különböző méretű monitorok széles választékát nyújtja, ideértve a 90-es sorozatot is: a 60,5 cm-es (23,8″) és a 68,6 cm-es (27″) változatok révén minden vállalkozó megtalálhatja az egyéni igényeinek megfelelő tökéletes monitort.
Energiahatékonyság
Az energiafogyasztás csökkentése nemcsak költségcsökkenéssel jár, hanem előnyös a környezetre is. A 90-es sorozat monitorjai a fenntarthatóság és a hatékonyság jegyében készültek, ezért rendelkeznek fontos tanúsítványokkal, köztük az Energy Star, az EPEAT és a TCO tanúsítványaival. Ezenkívül az energiatakarékos (E-saver) szoftverfunkció révén a kijelző alacsony fogyasztású üzemmódba vált, ha a felhasználó nincs jelen, miközben az Eco üzemmód a képernyőbeállításokat a különböző típusú tartalmakhoz (szöveg, internet, játék, film, sport) igazítja az energiafogyasztás minimalizálása érdekében. 
Ad
Scroll to top