Egyéb Hír

A Synology bemutatta új SSD-megoldásait

A Synology bemutatta legújabb SSD-termékcsaládját, amelyet kifejezetten az egyre nagyobb teljesítményt igénylő modern feladatokhoz, például a virtualizációhoz, a nagy forgalmú adatbázisokhoz, az AI- és HPC-projektekhez tervezett.

A Synology SSD-kínálatában 2,5 hüvelykes SATA, M.2 2280 és M.2 22110 méretű termékek egyaránt szerepelnek, amelyek mindegyike állandó teljesítményre és folyamatosan alacsony I/O-késleltetésre képes. Tökéletes kiegészítője a Synology meglévő NAS-megoldásainak, szigorú teszteken mentek át, így az ügyfelek teljesen hitelesített és megbízható termékeket telepíthetnek.

„Napjaink vállalkozásának alapvető követelménye az adattárolás, legyen szó akár helyszíni, akár hibrid infrastruktúráról. A nagy teljesítmény és alacsony késleltetés iránti elvárás a modern eszközök esetében hozta el a hibrid vagy akár teljesen SSD-kre épülő tömbök új irányvonalát” – nyilatkozta Hewitt Lee, a Synology termékmenedzsment-csoportjának igazgatója. „Azt láttuk, hogy az SSD gyorsítótárat 2019-ben 2,4-szer többen vezettek be, valamint 53%-kal többen használnak kizárólag SSD-kből álló rendszereket. Ügyfeleink megbízhatóbb meghajtókat vártak el, amelyek kiegyensúlyozottabb teljesítményre képesek, mint a jelenleg kaphatók. Ezért megalkottuk az új SSD-termékcsaládunkat, amelyet szigorú, több ezer órás ellenőrzésnek és jelentős terheléstesztnek vetettük alá, így azok meghaladják az elvárásokat.”

Synology SAT5200 SATA sorozatú SSD-k

Gyorsítsd fel a munkafolyamatokat a kategóriájában vezető teljesítménnyel. A SAT5200 SSD akár folyamatos 98 000/67 000 4K véletlenszerű olvasási/írási IOPS elérésére képes a meghajtó élettartama során minimális teljesítménycsökkenés mellett. A SAT5200-sorozat áramkimaradás elleni- és teljeskörű adatútvonal-védelemmel rendelkezik a kiemelkedő tartósságért, és minimalizálja az adatsérülés miatti szolgáltatáskimaradásokat. A meghajtók a JESD219A szabványnak megfelelő nagyvállalati terhelés mellett 1,3-as napi meghajtóírási értéket (DWPD) értek el, a meghajtók pedig kifejezetten vegyes rendszerekhez készültek.

Synology SNV3400, SNV3500 sorozatú NVMe SSD-k

Gyorsítsd a meglévő merevlemez tárolókészleteid az SNV sorozatú NVMe SSD gyorsítótárakkal, melyek alacsony késleltetésre és gyors véletlenszerű írási teljesítményre lettek optimalizálva. A Synology SNV sorozatú termékeit egyenletes teljesítményleadásra tervezték, így akár 40 000 IOPS elérésére is lehetséges hosszabb véletlenszerű írási terhelés esetén. Az SNV3400 és az SNV3500 meghajtók a JESD219A nagyvállalati terhelés mellett 0,68-as napi meghajtóírási értéket (DWPD) értek el.

Synology M2D20 és E10M20-T1

Az I/O-teljesítmény növelésére és az adattárolási műveletek leegyszerűsítésére tervezték, a Synology új M.2 termékeivel a már meglévő Synology felhasználók teljes mértékben kiaknázhatják az SNV3000 sorozatú NVMe SSD-k által kínált nagyvállalati szintű megbízhatóságot és teljesítményt. Az E10M20-T1 kifejezetten azoknak készült, akik egyszerre szeretnék növelni az adattárolási és a hálózati teljesítményt, ezért egy 10 GbE RJ-45 port is helyet kapott rajta. Az E10M20-T1 emellett a multi-gigabites (5/2,5 GbE) szabványokat is támogatja, így költséghatékony megoldást kínál az otthoni és az irodai hálózatok továbbfejlesztésére.

A Synology NAS-hoz tervezve 

A Synology DiskStation Manager (DSM) rendszerrel való integrációnak köszönhetően pontosabb élettartam előrejelzések érhetők el, így megkímélve a rendszergazdákat a találgatásoktól. A gyártás utáni ellenőrzési folyamatok garantálják a megoldások hosszútávú megbízhatóságát.

Ad
Scroll to top