Egyéb Hír

2020-ban is iF Design Awards díjakat kapott a Philips

A TP Vision továbbra is nagy sikereket ér el a Philips TV és audio termékek alappillérének számító európai tervezéssel és kivitelezéssel. Nemcsak a fogyasztók lelkesednek ezen megközelítés termékeiért, hanem a formatervezési szakértők is, akik hivatalosan négy Philips terméket is díjaztak a 2020-as iF Awards díjátadón.

A 2020-as nyertesek között szerepel az új Philips OLED855 csúcskategóriás tévékészülék és az „audiofil” minőségű Fidelio X3 fejhallgató, amelyek olyan prémium anyagokból épülnek fel, mint a fém, az egyedi szövetek vagy éppen a bőr. A további nyertes termékek közé tartozik a Philips 279C9 4K monitor és a TAW8805 intelligens monitor. A négy díjazott terméket az amszterdami székhelyű, dedikált európai tervezőcsapat készítette.

Az iF Awards már több, mint 67 éve ismeri el a legkiemelkedőbb esztétikával rendelkező termékeket. Az egyik legnagyobb globális formatervezési díjként a verseny évente rengeteg kis- és nagy vállalatot vonz közel 70 országból és több, mint 6000 pályázatot vizsgál meg. A díjak kritériumfeltételeként figyelembe veszik az innovációt, a formális minőséget, a funkcionalitást és az ökológiai lábnyom méretét.

Rod White, a TP Vision tervezési igazgatója a következőt nyilatkozta a díjakkal kapcsolatban: „A kifinomult európai formatervezés az egyik legfontosabb megkülönböztető jele termékeinken. Érezzük, hogy a felhasználók hogyan lépnek interakcióba termékeinkkel, így a birtoklás élményre ugyanannyira koncentrálunk, mint a teljesítményre. Az európai székhellyel rendelkező dedikált tervezőcsapat kulcsfontosságú szerepet tölt be az általános felhasználói élmény megteremtésében.

Philips OLED855

A Philips következetesen törekszik arra, hogy iparági sztenderd legyen a televízió kép és hangminőségének tekintetébem a legújabb OLED855TV-vel, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletes képminőséget biztosítson egyedi, merész és minimalista kialakítással. Az OLED855 prémium anyagokat használ, hogy meggyőző minőségével és az exkluzivitás érzetével a modern otthonok legújabb kiegészítőjévé váljon.

A 2020-as Philips OLED855 teljesen magával ragadó filmélményt nyújt az egyedülálló, három-oldalas Ambilight technológiával, miközben jellegzetes európai formatervezési minőség és kialakítás alátámasztja a márka innovációs törekvéseit.​​​​​​​

Philips Fidelio X3

A 2020-ban megjelenő Philips Fidelio X3 fejhallgatót úgy tervezték, hogy kompromisszummentes sztereó élményt biztosítson a felhasználók számára.

Az egyedülálló formatervezésű és teljesítményű X3 egy új minimalista, mégis kiemelkedő alapmodell, amely újra értelmezi a továbbfejlesztett Fidelio fejhallgatók teljesítményét.

A könnyű acélkeret, az egyedi Kradvat akusztikus szövet és a felelősségteljes forrásból származó Muirhead bőr használata alátámasztja a Philips európai formatervezési elveit, miközben a Fidelio-ra jellemző, továbbra is meggyőző teljesítményt nyújtja.

Ad
Scroll to top