Egyéb

Az ADATA új overclocking rekordot állított be 5634MHz-en az XPG SPECTRIX D60G RGB memória modullal

Az ADATA Technology , a nagyteljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója bejelentette, hogy az XPG Overclocking Laboratóriumnak (XOCL) a SPECTRIX D60G RGB DDR4 memóriamodullal 5634MHz frekvencián új overclocking rekordot sikerült beállítania. A korábbi rekord 5608MHz-en állították be. A mérföldkövet az Intel Core i9 chipsettel és LN2-hűtővel felszerelt MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC alaplap konfigurációjával érte el.

Több RGB négyzetmilliméterenként

A D60G több RGB megvilágítást biztosít mm2-ként, mint bármely más memóriamodul, amely a modul felületének 60%-át teszi ki. Az extraszéles fény diffúzorok segítik a maximális hatás elérését, valamint a káprázatos többszínű flow hatással kombinálva a felhasználók felülmúlhatják a versenytársaikat! A D60G egyedülálló, avantgárd stílusa is vonzza a tekinteteket, amely a gyémánt által inspirált XPG X-light dizájnjának is köszönhető, sokoldalú felületet kínál a felhasználóknak.

Vezérelhető RGB világítás

A felhasználók testre szabhatják a játékélményeiket a programozható fényhatásokkal. Beállíthatnak mintákat, impulzust, világítási intenzitást és egyebeket. A vezérlés problémamentes az XPG RGB Sync alkalmazás segítségével vagy a felhasználók a legnagyobb alaplapgyártók már meglévő RGB világításvezérlő szoftverével is menedzselhetik a rendszerüket.

Stabil, tartós és megbízható

A D60G kiváló minőségű chipekből és fémhűtőből épül fel, ami biztosítja a kiváló integritást, a megbízhatóságot és a stabilitást, így hatékonyan képes meghosszabbítani a memóriamodul élettartamát. Továbbá, az Intel® Extreme (XMP) 2.0 memóriamodulok túlhúzhatóságát kínálják és növelik a rendszer stabilitását. Ahelyett, hogy az egyes paramétereket a BIOS-ban kellene beállítani, a felhasználók közvetlenül a számítógép operációs rendszerén keresztül tudják ezt megtenni.

Ad
Scroll to top