Gaming

Új egerek kezdő játékosoknak

Manapság egyre fiatalabb tagokkal bővül a hatalmas gamer társadalom, akik számra nem feltétlenül a legdrágább megoldások jelentik a legjobb megoldást. Ami megfizethető, az pedig nem feltétlenül rossz és ezt a Genesis Krypton 190, valamint a Krypton 110 is bizonyítja.

A Krypton 190 várhatóan 5000 Ft körüli árcédulával debütál a hazai piacon és ennek ellenére saját szoftverrel, profilbeállításokkal és macro lehetőségekkel is büszkélkedhet. Mindehhez hozzájön a 8 programozható gomb és a már bizonyított Avago 5050-es szenzor. Ha ez nem lenne elég, akkor a 10 millió kattintásra hitelesített kapcsolók és az RGB világítás teszi fel a pontot arra a bizonyos i-re.

A Krypton 110 még a 190-es modellnél is job áron érkezik, de rengeteg játékos számára így is ideális választás. A 800 és 2400 DPI között állítható optikai szenzor mellé 5 millió kattintásra hitelesített kapcsolók kerültek és a világítás sem maradt le. Az RGB technológia helyét a piros, rózsaszín, lila és a kék vette át.
A belső mellett természetesen a külső esetében is a maximumra törekedett a gyártó, így az árkategóriára jellemző unalmas és egyszerű dizájn helyett kényelmes és gamer orientált külsőt kaptak az új modellek. Mindezt a könnyedséggel és a gumírozott felülettel tették még vonzóbbá.

Ad
Scroll to top