Gaming

Bemutatkozott a Genesis GX58

A Genesis kínálatában már eddig is számos játékstílushoz találhattak megfelelő egeret a játékosok, nemrég azonban egy főként MMO/MOBA stílushoz igazított, felsőbb szegmensbe szánt újdonsággal bővített a vállalat.

Egér az igazi vadászoknak

A Genesis GX58 ötvözi a sebességet és a precizitást, mindezt pedig egy egyedi külsőbe csomagoltuk be. A különleges, DPI-t értékez azonnal levevő „Sniper” gomb, a teflon talpazat és az állítható súlyelosztás is mind-mind azt a célt szolgálja, hogy ez legyen a tökéletes fegyver.

Pontos, mint egy mesterlövész

A Genesis GX58 lelke egy Avago 3050L optikai szenzor, mely maximum 4000 DPI érzékenységre képes, a dedikált gombbal pedig villámgyorsan, öt lépésben állíthatjuk az érzékenységet. A hüvelykujjhoz közel elhelyeztünk egy dedikált „Sniper” gombot is, mely villámgyorsan még precízebb célzást tesz lehetővé.

Legyen a sajátod

Az újdonság esetében lehetőség van egyedi macrok és profilok beállítására. Összesen 8 programozható gomb áll a játékosok rendelkezésére, a belső memória pedig mindent tárol, így másik géphez ülve is a saját beállítások várják a tulajdonosokat.

Kényelem és stabilitás

Az egér nem csak kényelmet biztosító formatervet, hanem állítható súlyelosztást is kapott, melyet a mellékelt súlyokkal lehet tökéletesre hangolni. Ez lehetővé teszi, hogy 112 és 145 gramm közötti összsúlyt állítsunk be másodpercek alatt.

További információk:
– Avago 3050L optikai szenzor
– Maximum 4000 DPI érzékenység
–  30G gyorsulás
– 1000MHz-es frissítés
–  8 programozható gomb
–  2 méteres kábelhossz
–  Állítható súlyelosztás
–  Dedikált szoftver

Ad
Scroll to top