Gaming Hír PC

Az ADATA bemutatja a nagy kapacitású XPG Hunter DDR4 modulokat

Az ADATA, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az XPG Hunter DDR4 memória modulok megjelenését. A PC-rajongók és a játékosok számára tervezett XPG Hunter figyelemre méltó teljesítményt és hatékonyságot nyújt a DDR4 minden előnyével együtt.

Támogatja az XMP 2.0-at az egyszerű overclocking és nagy stabilitást érdekében, így ideális a nagy teljesítményre vágyók számára – játékhoz és benchmarkinghoz egyaránt. A modulok U-DIMM és SO-DIMM változatokban is kaphatók, hogy egyaránt megfeleljenek az asztali- és a notebook felhasználók igényeinek.

Mindenből a legjobb – gyors, nagy kapacitás, kiváló minőség

Az XPG Hunter modulok kiváló minőségű chipekkel készülnek, amelyeket szigorú ellenőrzési eljárás során választanak ki. A modulok a legkiválóbb PCB-kkel vannak felszerelve, amelyek megfelelnek a szigorú megbízhatósági és kompatibilitási követelményeknek a hosszú élettartam és a robusztus tartósság érdekében, ráadásul kiváló overclocking-, gaming- és benchmarking teljesítményt nyújtanak. A modulok nagy sebességű, akár 3200 MHz-es teljesítményt biztosítanak 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy akár 32 GB kapacitással, hogy megfeleljenek a különböző felhasználók igényeinek és költségvetéseiknek.

Egyszerű overclocking az XMP 2.0 használatával

Az XPG Hunter teljes XMP 2.0 kompatibilitással rendelkezik, így egyszerűen túlhajthatóak a modulok bármilyen XMP 2.0 kompatibilis PC esetén. Az XMP 2.0 támogatás azt jelenti, hogy a felhasználóknak több lehetősége van a tuning eléréséhez akár közvetlenül az operációs rendszerből is anélkül, hogy bonyolultabb BIOS-beállításokat kellene végezniük.

Ad
Scroll to top