Gaming

Bemutatkozik a Genesis Neon 350

Sokan keresnek egy olyan megfizethető ajánlatot a játékosoknak szánt headsetek piacán, mely jól néz ki és nem korlátozza a lehetőségeket. A Genesis Neon 350 pont ebben a szellemben készült, hiszen szabadságot és biztonságot nyújt a felhasználóknak.

Kényelem, strapabíróság és minőségi hangzás egy csomagban. A különleges, vibrációs motor egészen egyedi megoldás a piacon, mellyel ki lehet tűnni a mezőnyből. Az erő veled van Egy headset esetében természetesen a legfontsabb pont az audio minőség. A kényelmes fülpárnák mögé rejtett 50mm-es vezetők 94 decibeles hangerősséggel és 32 Ohm-os ellenállással szolgálják ki a játékosokat. A hatásosabb játékélményért pedig egy vibrációs funkció is beépítésre került, mely egy gombnyomással aktiválható.

A Te hangod is fontos

Az eSport és multiplayer játékok töretlen népszerűségének korában nem csak a játék hangzása fontos, hanem az is, hogy a társak téged is tisztán halljanak. Ezért szereltük fel a Neon 350-et egy zajszűrős, és kedvünkre állítható mikrofonnal, így nem lesz zavaró háttérzaj, csak a kristálytiszta kommunikáció.

Hosszú évekre tervezve

A kábel a játékosoknak szánt perifériák egyik általános gyenge pontja. A Neon 350 egy rendkívül ellenálló, 2 méter hosszú kábellel let ellátva, így nem kell aggódnunk azon, hogy nem tudjuk megfelelően elvezetni és sérülni fog. A kontrollpanelt is a kábelen helyeztük el, így mindig kéznél van és könnyen állítható vele a hangerő vagy éppen ki/be kapcsolható a mikrofon.

Kényelem és külső

Senki sem szeret hosszú órákat kényelmetlenül eltölteni. A Neon 350-et hosszú órákig tartó kényelemre terveztük, így a bőr fülpárnák rendkívül kényelmesek. A piros-fekete mindig is a gamerek kedvenc színpárosa volt és a Genesis-t is ezek a színek jellemzik leginkább, így ettől most sem tért el a gyártó, ráadásul a headset oldalán helyet kapó emblem LED világítást is kapott.

Univerzális csatlakozás

A Neon 350-et szinte bármivel használhatjuk, nem korlátozzuk a játékosokat egy-egy eszközre. Az USB csatlakozás mellett a szokásos 3,5mm-es megoldásokkal is fel lett szerelve, így jöhet bármi, a Neon 350 mellettetek lesz.

Ad
Scroll to top