Gaming

Új belsővel tér vissza a Logitech G MX518

Sokan emlékezhetnek még a Logitech MX518-as egérre, mely egykor etalonnak számított a gamer egerek piacán, aztán a gyártó valahogy megfeledkezett róla csak néhány modellnél látszott, hogy valamilyen MX518 örökséget azért megpróbáltak belevinni.

A vállalat szerint azonban sokan még nem temették el az egykori bajnokot és évek óta követelték tőlük az új változat megalkotását. Sokak örömére a Logitech engedett a kéréseknek és nemrég bejelentették a 2019-es Logitech G MX518 egeret.

A jól bevált külsőn nem változtattak, így most már mondhatjuk, hogy kissé retro hatású egérrel van dolgunk, melynek formavilága is eltér a manapság népszerű, letisztult formavilágú egerektől. A belső azonban nagyon sokat fejlődött és volt is mit belepakolni, hiszen a Logitech rendelkezik az egyik legjobb technológiával ezen a piacon.

Az új HERO 16K szenzor már más modellekben is bizonyított, kiváló szenzorról beszélünk melyet 1ms-os válaszidő egészít ki. A 8 programozható gomb is több, mint amit sok rivális kínál, az RGB világítás pedig azoknak nem is fog hiányozni, akik még használták az előző generációt. Azért eSport egér bizonyára nem lesz belőle, de 60 dolláros árával vélhetően nem is ez a cél.

Ad
Scroll to top