Gaming

Új HyperX Alloy Elite és TKL Alloy FPS Pro mechanikus billentyűzetek a profi játékélményért

A HyperX, a Kingston Technology, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta az e-sportolók által világszerte használt díjnyertes játékosbillentyűzetek termékcsaládjának két új tagját: az Alloy Elite mechanikus és a HyperX Alloy FPS játékosbillentyűzeteket.

 HyperX választékában minden olyan komponens megtalálható, amire a legmagasabb szintű versenyjátékokhoz szükség lehet. Az új HyperX Alloy-billentyűzetek Cherry MX mechanikus kapcsolókkal és fényhatásokkal rendelkeznek, emellett 100 százalékos védelmet nyújtanak a több billentyű együttes lenyomásának hibás észlelése ellen. Az erős acélkeret tapintható visszajelzést és a játékosok által a HyperX-kiegészítőktől elvárt teljesítményt biztosítja. 
„A HyperX örömmel mutatja be a Cherry MX mechanikus kapcsolókkal, leválasztható csuklótámasszal és egyéni világítási funkciókkal rendelkező új Alloy Elite billentyűzetet, amely még magasabbra emeli a mércét a testreszabhatóság és a kényelem terén. Az új Alloy FPS Pro billentyűzetet a HyperX laborjaiban kifejezetten a TKL-billentyűzetek rajongói számára terveztük. A billentyűzet testreszabási lehetőségeinek kihasználásához nincs szükség külön szoftverre, csak a funkcióbillentyűkre, így a játékosok az eszközt csatlakoztatva azonnal belekezdhetnek a játékba” – mondta Kaszál Norbert, a HyperX Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Az Alloy Elite mechanikus játékosbillentyűzet teljesen új kialakítása magában foglalja a vörös színű LED-es háttérvilágítást, valamint azt az élénk fényű 18 LED-es sávot, amely egyedi világítási módokkal és hat előre beállított LED-fényhatással rendelkezik. Az Alloy Elite erős acélkerete ellenállóvá teszi az eszközt, amely külön médiavezérlő gombokat, egy nagyhangerőszabályzó görgőt, valamint a fényerőt, a fényhatásokat és a játék üzemmódot vezérlő gyorselérési gombokat is tartalmaz. Az Alloy Elite billentyűzet része egy USB 2.0-s bemeneti port, a titánium színű mintázott WASD billentyűk, valamint a minden billentyű jelét külön kezelő funkciók. A billentyűzet nem igényel külön szoftvert, és azonnal készen áll a játékra. Továbbá jár hozzá egy leválasztható csuklótámasz, amely a játék közben még nagyobb kényelmet biztosít.

Az új HyperX Alloy FPS mechanikus professzionális játékosbillentyűzet azoknak a felhasználóknak az igényeihez igazodik, akik TKL-játékosbillentyűzetet keresnek, így az elhivatott FPS-játékosok a billentyűzet helytakarékos kialakításnak köszönhetően professzionális szintre emelhetik játékukat, és maximális tér jut az egérhasználatra játék közben. A kompakt méretetkedvelő profi e-sport-csapatok és lelkes követőik számára tervezett Alloy FPS Pro ideális utazáshoz is.
„A HyperX mechanikus játékosbillentyűzeteinek köszönhetően már az első naptól fogva valódi versenyelőnyre tettem szert. A billentyűzetek minőségi kialakítása és jellemzői azt az egységes használatot biztosítják a csapatunk számára, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy a lehető legjobb játékunkat nyújtsuk, ahányszor csak leülünk a játék elé. Minden leütés a tökéletes mértékű ellenállást biztosítja, így a gyors akcióhelyzetekben tüzelésre készen tartja az ujjainkat. A HyperX-billentyűzetekben megvan az a plusz kényelem és stílus, amivel játékteljesítményünket még magasabb szintre tudjuk emelni” – mondta Gabriel »FalleN« Toledo, az SK Gaming CSGO csapatának vezetője.
Elérhetőség és támogatás
A HperX Alloy Elite mechanikus játékosbillentyűzet 44 990 forintos ajánlott fogyasztói áron Cherry MX kék, vörös és barna kapcsolós változatban augusztus 21-től lesz megvásárolható a HyperX helyi és elektronikus kiskereskedelmi üzleteinek hálózatában.
A HyperX Alloy FPS Pro mechanikus játékos billenyűzet 32 990 forintos ajánlott fogyasztói áron vörös kapcsolóval ellátott változatban is megvásárolható augusztus 21-től.
Ad
Scroll to top