Gaming Kiemelt hír

Membrános újdonsággal bővít a Zalman

A felhasználók sokszor tapasztalhatják, hogy a drága mechanikus billentyűzetek gyorsabbak és sokkal funkciógazdagabbak, mint az egyszerű és megfizethető membrános társaik, a Zalman újdonsága azonban rácáfol erre.

A Zalman ZM-K600S esetében 1000Hz-es polling rate-ről beszélhetünk, akárcsak egy komolyabb mechanikus billentyűzet esetében. A felhasználók tovább gyorsíthatnak a mozdulataikon a numerikus részen elhelyezett dedikált funkciógombokkal. Ezek a gombok 10 különböző gyorsaságú ismétlést tesznek lehetővé, melyek főleg MOBA és MMO játékok esetében jöhetnek jól.

Egy komplett csomag
A gyorsaság nagyon fontos, de messze nem minden. Minden gombnyomás számít, az összetett billentyűkombinációk pedig manapság egyre több játékban és szoftverben bukkannak fel. A gyártó szerint a Zalman K600S az első olyan membrános billentyűzet, mely minden gombnál alkalmazta az N-Key technológiát és teljes Anti-Ghosting funkcióval rendelkezik.

Kényeztetés a kezeknek
Manapság nagyon kevés billentyűzethez jár csuklótámasz, pedig a hosszú órákig tartó játék vagy munka közben bizony jól jöhet a pihenés. A K600S csomagjában megtalálható ez a kiegészítő, mely kényelmet és stabilitást biztosít a kezeknek.

Fontos a hidratáció
A hidratáció nagyon fontos, a K600S membránjai pedig vízállók, így nem kell attól félni, hogy néhány csepp vagy korty kárt okoz a kedvenc perifériánkban.

A termék már elérhető a hazai boltokan, méghozzá 11 000 Ft körüli árcédulával.

Ad
Scroll to top