Hír PC

Bemutatkoztak az MSI HX gaming laptopok

Az MSI büszkén mutatta be a legújabb, 12. generációs Intel HX sorozatú processzorokkal rendelkező új termékcsaládját.

Az új prémium laptopcsalád nemcsak extrém teljesítményt, hanem innovatív funkciókat is kínál, beleértve a beépített mechanikus billentyűzetet Cherry MX kapcsolókkal, exkluzív beépített színkalibrációval és a világ első QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjével. Az új termékcsalád prémium játékmenetet és szuperhatékony tartalomkészítést ígér a leginkább teljesítménycentrikus felhasználóknak és a kiváló alkotóknak.

Az új gaming laptop termékcsalád a korábbi modellekhez képest jelentősen nagyobb teljesítménnyel érkezik, beleértve az akár 100%-os a CPU-teljesítménynövekedést. A robosztus hűtési rendszernek köszönhetően az új gaming laptopok a legújabb Intel® HX processzorok képességeinek határáig is elmennek, óriási, 150 W-os maximális teljesítményükkel. Az exkluzív MSI OverBoost technológia szintén a határokat feszegeti 250W-os kombinált teljesítményt nyújtva a processzorhoz és a GPU-hoz, teljesen magával ragadó és prémium gaming élményt ígérve.

Az MSI a világon elsőként építette be gaming laptopjába a Samsung QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjét, ami kiegyensúlyozza a nagy felbontást és a frissítési gyakoriságot, miközben az OLED összes előnyét biztosítja, beleértve a szuperalacsony válaszidőt, a szuperszéles színskálát és a szupermagas kontrasztarányt.

Az igazi desktopgyilkos – Titan GT77

A Titan GT sorozatot mindig is nagyra értékelték asztali számítógépnek megfelelő teljesítménye és erős hűtőrendszere miatt. Nemcsak az emberek szívét nyerte el, hanem a COMPUTEX legjobbaknak járó Gold Choice díjat is A vadonatúj Titan GT77 nem csupán magasabb szintű teljesítménnyel és hűtéssel tér vissza, de egy sor prémium funkcióval is, beleértve az RGB-fénycsíkot és a Cherry MX Ultra Low Switch kapcsolókkal ellátott mechanikus billentyűzetet. 

Hiszem, ha látom – Raider GE77 HX/67 HX

A Raider GE sorozat mindig is a modern gaming laptopok nyers teljesítményének vezetője volt most pedig a világ első QHD 240Hz-es OLED-kijelzőjét is bemutatták a legújabb Raider GE67-ben, amely egyensúlyban tartja a felbontást és a frissítési gyakoriságot, valamint lenyűgöző látványt nyújt szuperalacsony 0,2 ms válaszidővel, szuperszéles DCI-P3 100%-os színtérrel és szupermagas 1 000 000:1 kontrasztaránnyal.

Professzionális felhasználásra tervezve – CreatorPro X17

A vadonatúj CreatorPro X17 professzionális felhasználóknak készült. Minden olyan alapvető elemet tartalmaz, amelyre a szakembereknek szükségük lesz, beleértve a nagy teljesítményt, a tűéles megjelenítést, az ISV-tanúsítványokat és a megbízhatóságot. Az erőért és a teljesítményért a legújabb 16 magos Intel® HX processzor és az NVIDIA® RTX™ A5500 laptop GPU felel. 

Ad
Scroll to top