Hír PC

Zalman N5 TF: Háló és üveg kombinációja

A Zalman házak mindig is híresek voltak a baráti árazásukról és remek hűtésükről, a dél-koreai gyártó pedig nemrég egy újabb remek ajánlattal érkezett meg a magyar piacra, hiszen a Zalman N5 TF egyesíti az edzett üveg minőségét, az RGB fényeket és a hálós, jól szellőző kialakítást.

A legnépszerűbb, mid-tower kategóriába érkező fekete újdonság előlapjának többségét a minőségi edzett üveg borítja be, ugyanakkor a két szélén végigfut egy fém hálós rész, mely biztosítja a szellőzést. A ház oldala akrilból készült, így teljes betekintést enged a hardverekre.

Természetesen a legnépszerűbb alaplap-méretek mindegyikét támogatja az újdonság, vagyis lehetőség van ATX, mATX és Mini-ITX alaplapok használatára. A grafikus kártyáknak 365mm helyet hagytak a tervezők, míg a processzorhűtő maximum 158mm magas lehet. A házban akár 5db SSD vagy 3db SSD és 2db HDD is elfér az alaplapi M.2-es megoldások mellett, így tárhelyből egészen biztosan nem lesz hiány.

A megfelelő hűtésről maximum 9db ventilátor gondoskodhat, a csomagban pedig egy hátsó és három első egységet találnak a vásárlók. Az előre telepített ventilátorok mindegyike 120mm-es Zalman Spectrum RGB ventilátor, így a dobozból kivéve egy komplett, modern megoldást kapunk. Előre és felülre 3-3db, hátulra 1db és alulra pedig 2db 120mm-es ventilátor tehető és természetesen a vízhűtéses opciók is támogatottak. A ház alján és tetején könnyen levehető és tisztítható porszűrők találhatóak. Az I/O panelen 3db USB csatlakozó kapott helyet, melyből az egyik 3.0 szabványnak megfelelő. Rajtuk kívül a szokásos mikrofon és fejhallgató páros és két vezérlőgomb helyezkedik el, melyekkel az RGB világítás és a ventilátorok sebessége vezérelhető. Az újdonság 16 000 Ft alatti áron kapható itthon, mely kategóriájában kiváló ajánlatnak számít.

Ad
Scroll to top