Hír PC

MSI Pen – egy intuitív kiegészítő a legújabb Summit Flip sorozathoz

Az MSI Pen egy CES 2021: innovációs kitüntetéssel díjazott kiegészítő kellék, amelyet kifejezetten a Summit Flip sorozathoz terveztek. Az MSI Pen új mércét jelent a rajzolás, a jegyzetelés, a szövegírás és a dokumentumok aláírása tekintetében, segítségével pedig megkönnyítheted a hétköznapi feladataid elvégzését.

A minimalista megjelenésének és a megerősített, teljesen fém kivitelezésének köszönhetően pontosan olyan hatást kelt, mint egy töltőtoll. Az MSI Pen 4096 szintű nyomásérzékelést nyújt a könnyebb és változatos használat érdekében, továbbá MPP2.0 technológiával rendelkezik, amely stabilabb kapcsolatot biztosít. Ráadásul egyszerre ötvözi a digitális tollak és a prezentációs távirányítók előnyeit is.

Mindig kéznél

Az MSI Pen a mágneses kialakításának köszönhetően egyszerűen tárolható az MSI Summit Flip készülékek oldalán, ezzel megkönnyítve a hordozhatóságot, a tárolását és a használatba vételét.

Kivételes élmény

A legfinomabb vonalaktól egészen az árnyékolásig, vagy az ecsetvonalak húzásáig, az MSI Pen-ben található szenzor pontosan követi a kézmozdulatot, a fejlett nyomásérzékeléssel párosítva pedig kivételes valós idejű felhasználói élményt nyújt.

A kiegészítő két cserélhető és újratölthető tollheggyel érkezik: egy vékonnyal, amely a golyóstollakhoz hasonló érzetet nyújt, és egy vastagabb, kör alakú megoldással, amely a zsírkréták hegyéhez hasonlít. Az MSI Pen egy kiváló eszköz, amely többféle rajzeszközt is képes kiváltani és mindössze csak 13,5 g-os súllyal rendelkezik.

Produktivitás útközben is

Az MSI Pen fokozott produktivitást és hatékonyságot nyújt, bárhol is használod. A hosszú élettartamú akkumulátornak és a fejlett elektronikának köszönhetően akár 65 órás folyamatos üzemidőre is képes egyetlen töltéssel.

Intelligens akkumulátorjelzés

Az MSI Pen a világ első olyan digitális toll kiegészítője laptopokhoz, amely támogatja az akkumulátor töltöttségi szintjének jelzését és a merülési értesítés küldését a Windows operációs rendszernek. Az oldalsó LED-es visszajelzés és a számítógéped tálcájáról egyszerűen és gyorsan ellenőrizheted az akkumulátor aktuális állapotát.

MSI Pen Control alkalmazás

Az exkluzív MSI Pen Control alkalmazás lehetőséget nyújt, hogy egyedileg beállíthasd a toll nyomásszintjeit, valamint egy vagy két gombnyomásra akár általad kiválasztott alkalmazásokat is elindíthatsz.

Fokozott produktivitás

Az MSI Pen segítségével távolról irányíthatod a prezentációid, vagy akár az internetböngészésben is segítségedre lehet: csak nyomd meg egyszer a gombot az előrelépéshez, kétszer pedig a visszalépéshez. Emellett a gomb egyedileg személyre szabható, így akár szoftverek elindításához is használható.

Az MSI Pen várhatóan 2021 nyarán kerül kereskedelmi forgalomba Magyarországon.

Ad
Scroll to top