Hír PC

Egy egyedülálló, nagy teljesítményű ATX PS2 redundáns tápegység

Az FSP bemutatta a következő generációs ATX PS2 redundáns tápegység egyedi fejlesztésű változatát. Az utóbbi két évben a jelentősen továbbfejlesztett edge- és vizuális számítási technológiák, valamint a szerver-alkalmazások teljesítményének fokozása és továbbfejlesztése a CPU-k és a GPU-k fogyasztásának növekedéséhez vezetett.

Az FSP számos ügyfele jelezte, hogy megnőtt a hardverberendezéseik energiaellátási igénye a szerverek és munkaállomás esetén, így megnövekedett az igény egy új FSP ATX PS2 redundáns tápegység iránt, amely a kompakt ATX méret megtartása mellett nagyobb energiaellátásra képes. A kiemelkedő kutatás és fejlesztési kapacitásával a tajvani vállalatnak sikerült felülkerekednie a nagy energiasűrűségű áramkörök- és jelentős hőt termelő alkatrészek hűtésének tervezési nehézségein, így hivatalosan is bemutatták a 900 W-os PS2 FSP900-50REB redundáns tápegységet, amely méreteit tekintve megegyezik az 1G mechanizmussal (kompatibilis a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható ATX toronyházzal, PS2 tápegységházzal, ipari számítógépekkel, valamint a rack kialakítású- és 3U szerver házakkal), továbbá megfelel az új generációs termékekre vonatkozó IEC 62368 biztonsági előírásoknak. A felhasználók felfrissíthetik a gazdagépet egy olyan szerverre, amely megfelel az edge számítási-, vagy azzal egyenértékű munkaállomások igényeinek a tápegység frissítésének köszönhetően. Az FSP900-50REB az alábbiakban felsorolt képességekkel rendelkezik

Szever szintű 80Plus Gold tápegység

Az FSP900-50REB megfelel a 80Plus Gold hatékonysági hitelesítésnek. Az aktív PFC és a kettős DC átalakító biztosítja a stabil, nagy hatékonyságú teljesítményt, valamint minimalizálja a hullámokat és a zajokat. Az FSP900-50REB 50%-os terhelés mellett akár 90%-os konverziós teljesítményt képes biztosítani. A magas energiahatékonyságnak köszönhetően csökkenni fognak az elektromossági- és a hűtési költségek.

Szabványos megjelenés/gazdasági fejlesztési megoldás

Az FSP900-50REB ideális frissítési megoldást jelent a szerverek tápegységeinek helyére. A sorozat mindegyik modellje ugyanolyan méretekkel rendelkezik. Azok a felhasználók, akik ezt a sorozatot használják eltérő teljesítményű modulokkal, csak egy újabb modult szükséges vásárolniuk, ezzel jelentősen csökkentve a felújítási költségeket.

Magas megbízhatóság és gyors csere támogatás

Mindkét tápegységmodul külön csatornát használ. Normál működés közben hatékonyan osztják el egymás között a terhelést és a kimeneti energiát. Ha az egyik modulnál meghibásodás következik be, a másik modul automatikusan átveszi a teljes energiaellátást, ezzel minimalizálva az áramkimaradás miatti állásidő kockázatát. Az FSP900-50REB támogatja gyors cserét. A hibás tápegységet anélkül is el lehet eltávolítani és cserélni, hogy a hibaelhárítás során a számítógépet le kellene leállítani. A termék megfelel az FCC, CB, TUV, CE, UL és CCC szabványoknak a fokozott megbízhatóság érdekében.

Ad
Scroll to top