Hír PC

Az ADATA és az XPG DRAM megoldásai támogatják a Z490 platformot

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: A 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette, hogy az XPG Overclocking Lab (XOCL) az MSI-vel közösen elérte az 5000 Mhz-es órajelet az Intel® legújabb Z490 platformján a SPECTRIX D50 és a D60G 32 GB RGB DDR4 memóriamodulokkal. Ez az eredmény nemcsak azt jelenti, hogy az XPG és az ADATA DRAM modulok támogatják az Intel® Z490 platformot, hanem képesek kihasználni a bennük rejlő teljesítményt is. Az XPG ezt a mérföldkövet egy Intel® Core™ i9-10900K processzor és egy MSI MEG Z490 gaming alaplap segítségével érte el. Az XPG a D60G-t és a D50-et hasonló végeredménnyel tesztelte a többi alaplapgyártó Z490 platformjain is.

XPG SPECTRIX D60G – Több RGB/mm2

A D60G nagyobb RGB területtel rendelkezik, mint bármelyik másik memóriamodul, ami a modul felületének több mint 60%-át teszi ki. A fénykibocsátó LED-ek területe extra széles a maximális hatás elérése érdekében, a hipnotizáló, többszínű áramlás-hatással kombinálva pedig a felhasználók büszkén mutathatják meg egyedi rendszerüket. A D60G egyedi avantgárd stílusa szintén figyelmet érdemel. A kialakítás az XPG-re jellemző egyedi X-alakjára alapoz, amelynek megjelenését a gyémántvágás ihlette.

XPG SPECTRIX D50 – Elegáns geometriai stílus RGB felülettel

Az XPG D50 tiszta és elegáns külsejét az egyszerű geometriai formák és háromszög alakú RGB panel határozza meg, amely tökéletesen illeszkedik a modul általános kialakításához. A felhasználók három RGB mód közül választhatnak – statikus, légzés és üstökös. A három mód mellett bekapcsolhatod a zene üzemmódot is, amely a kedvenc dallamaidhoz szinkronizálja a világítást.

Stabil, tartós és megbízható

A D60G és a D50 egyaránt kiváló minőségű chipekkel és fém hűtőbordával lettek felszerelve, hogy kiváló jel integritást, megbízhatóságot és stabilitást biztosítsanak a modulok élettartamának meghosszabbítása érdekében. Továbbá támogatják az Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0-át a gyors túlhajtásért és a nagyobb rendszerstabilitásért. ​​​​​​​

Az XOCL elkötelezett a memóriák teljesítménykorlátainak elérése mellett, 2018-ban pedig ez volt a legelső ilyen intézmény a DRAM gyártók körében. 2019 májusában az XOCL elérte az 5738MT/s-os frekvenciát a SPECTRIX D60G modulokkal, amellyel világrekordot döntöttek.

Ad
Scroll to top