Egyéb Hír

RAVPower AC külső akkumulátorok a mindennapokra

A RAVPower, a mobil töltőkészülékek, vezeték nélküli töltők, hordozható töltők és az adatkábelek vezető gyártója bemutatta a széleskörű használatra szánt AC külső akkumulátorait. A tavasz megérkezésével, aki teheti, egyre több időt tölt a szabadban, akár grillezésről, vagy éppen egyéb kinti elfoglaltságról legyen szó. Ilyen esetekben a RAVPower külső AC akkumulátorai különösen jól jöhetnek, hiszen a legtöbb kisméretű hordozható töltővel ellentétben ugyanis képes akár mini hűtőt, ventilátorokat, vagy bármilyen 220 V kimenetet igénylő eszközt ellátni megfelelő energiával.

Töltés a szabadban

Akár túrázol a hegyekben, vagy kempingezel a völgyben, előfordulhat, hogy szükséged van a számítógépedre néhány email elküldéséhez vagy a telefonodra a kirándulás pillanatainak megörökítésére. A RAVPower AC akkumulátor könnyedén képes feltölteni a laptopodat és mobilkészülékeidet egyszerre. A 27000 mAh-es kapacitás pedig lehetővé teszi, hogy elegendő energiával rendelkezz akár többszöri töltésre is. Ha pedig nyugodt környezetből szeretnél dolgozni a városi zajtól elszigetelve, akár a parkból is végezheted a munkád, hiszen csak laptopodat és telefonodat kell csatlakoztatnod a töltő készülékhez és máris kész a hordozható munkaállomás.

Mobilitás házon belül

A hordozható AC töltő jelenti a tökéletes megoldást az éttermekben, a kávézókban, vagy éppen a könyvtárakban is. Amikor egy vizsgára tanulsz vagy éppen fontos munkát végzel és nincs a közelben hálózati csatlakozó, a lehető legrosszabb dolog lenne, ha lemerülne a számítógéped. A RAVPower nagy kapacitású töltője egyszerre képes feltölteni a laptopodat, a tabletedet és a telefonodat egyaránt. Ha pedig egy igazi digitális bennszülött vagy, akkor a mobilis életmód különösen fog tetszeni. A RAVPower AC hordozható töltő teljesen képes feltölteni a 12 hüvelykes MacBook készüléket, valamint kompatibilis az Android és iOS készülékekkel is. Az USB-C kompatibilis laptopokat pedig akár maximális sebességen képes feltölteni.

A RAVPower 20100 mAh-es hordozható töltője egy USB-C, egy USB-A és egy hálózati csatlakozóval is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a 100 W-nál kevesebbet fogyasztó készülékek gyors töltését, a 19 V/1,6 A-es DC bemenetnek köszönhetően pedig a teljes akkumulátor képes mindössze 4 óra alatt teljesen feltöltődni.

Elérhetőség

A RAVPower RP-PB054 és RP-PB055 hordozható töltők már világszerte megvásárolhatók. A termék elérhetőségével kapcsolatban kérjük érdeklődj a RAVPower helyi képviseleténél vagy kiskereskedelmi partnereinél.

Ad
Scroll to top