Hír PC

Az ADATA bemutatta a DDR4-3200 U-DIMM és SO-DIMM memóriamodulokat

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója jelentette be az ADATA DDR4-3200 U-DIMM és SO-DIMM memóriamodulok megjelenését. A 3200 MHz-es sebességen tesztelt, 32 GB-os kapacitással rendelkező modulok ideálisak az olyan tartalomgyártók számára, akik erőforrás-igényes feladatokkal, például animációk készítésével és videók vágásával foglalkoznak.

A memóriamodulok kompatibilisek a legújabb 3. generációs AMD RYZEN™ THREADRIPPER™ 3990X processzorral és az új AMD TRX40 alaplapokkal. A legújabb forrasztási- és a gyártási tecnológiával készített ADATA DDR4-3200 U-DIMM és SO-DIMM memóriamodulok összesen 32GB-os (16×2) kapacitással rendelkeznek, megduplázva az általánosan elérhető egy modulos kapacitást, így a 8 foglalatos alaplapok esetén akár 256GB is elérhetővé válik. A 288-érintkezős kialakításnak köszönhetően a működési feszültséget a DDR3-on használt 1,5 V-ról 1,2 V-ra csökkentették, ami nemcsak 20%-kal több energiát takarít meg, hanem növeli a sávszélességet is.

Ahogy minden eddigi ADATA memóriamodul, az új ADATA DDR4-3200 U-DIMM és SO-DIMM modellek és komponenseik is szigorú minőség-ellenőrzési, valamint tesztelési folyamatokon mennek keresztül, hogy gyors teljesítményt és stabil működést szavatoljanak. Ezenfelül a szigorú JEDEC és RoHS szabványt is teljesítik, hogy garantálják a kompatibilitást, stabilitást és a környezettudatosságot, továbbá élettartam garanciával érhetők el a maximális megbízhatóság érdekében.

Ad
Scroll to top