Egyéb Hír

A VAVA bemutatta a 4K Dash Cam-et és a 4K UST lézeres projektort a CES 2020 kiállításon

A VAVA – a vezető szórakoztatóelektronikai eszközök gyártója – olyan vezető innovációkat szállít, amelyek lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az életük fontos pillanataira koncentrálhassanak, így a CES 2020 kiállításon bemutatta a VAVA 4K Dash Cam-et, a VAVA 4K Projektort és más innovatív termékeit a nagyközönségnek.

A VAVA 4K ultra-rövid távolságú lézeres projektorrengeteg látogatót vonzott, hiszen a vendégek mozifilmeket nézhettek és videojátékokkal játszhattak a kiváló 100 hüvelykes projektor képernyőjén. A látogatók és az újságírok is szívesen pihentek meg a forgalmas ütemterveik között, miközben személyre szabott fantasztikus házimozi élményben részesülhettek. A VAVA 4K kivetítő akár 150 hüvelykes képernyőt is képes kivetíteni mindössze 20 cm távolságra a faltól. Miután több, mint 2 millió dollárt gyűjtött az Indiegogo kampány során, a VAVA 4K projektor a legkelendőbb 4K UST lézeres projektorrá vált az amazon oldalán, ahol $2799 USD áron vásárolható meg.

A VAVA bemutatta a 4K Dash Cam autós kameráját is. A képességek bemutatása érdekében a VAVA Las Vegas-i túrákat kínált az újságíróknak. Az utasok élő képet láthatnak a VAVA Dash Cam alkalmazásból, fényképeket és videókat készíthetnek a távoli pillanatfelvétel gombbal, majd a készített felvételeket a VAVA 4K projektoron tekinthették meg a körtúra befejezését követően. „A sofőrök GoPro-jának” nevezett a VAVA 4K Dash Cam az első igazi életstílushoz tervezett 4K HD-kamera, 360°-os elforgatható nézettel, amely egyaránt rögzíti az autó belső terét és a külső látványt. A VAVA a Dash Cam terméksorozat többi modelljét is bemutatta, beleértve a 1080p Das Cam-et, a 1080p dupla lencsés Das Cam-et és egy újonnan érkező modellt, amely elől és hátul is rendelkezik kamerákkal (még kereskedelmi forgalomban nem elérhető).

Ad
Scroll to top