Egyéb Hír

A NETGEAR új 24-portos Gigabit Ethernet PoE+ switch-cseket mutatott be

A NETGEAR, Inc. (NASDAQ: NTGR), a vállalkozásokat működtető hálózati termékek vezető szolgáltatója bemutatta az első nagy teljesítményű, nem menedzselt Gigabit Ethernet, 24 portos PoE+ switch-eit „PoE tápellátás balanszírozással és elosztással”.

Az új NETGEAR GS324P 24-portos Gigabit Ethernet menedzsment nélküli PoE+ switch 190W PoE teljesítményt biztosít 16 PoE+ porttal és további 8 nem PoE porttal. Az új GS324PP 24-portos portos Gigabit Ethernet menedzsment nélküli nagy teljesítményű PoE+ switch 380 W PoE energiaelosztással rendelkezik mind a 24-port számára, hogy illeszkedjen a már meglévő maghálózatodhoz. Mindkét új nagy teljesítményű, költséghatékony switch, a legjobb költség/PoE aránnyal rendelkezik. A kompakt és csendes kivitelezés mindkét eszközt ideális választássá teszi bármilyen üzleti vagy otthoni használatra, asztali- és rackbe szerelhető kialakítással a rugalmasság érdekében. A NETGEAR egyedülálló „PoE tápellátás balanszírozású és elosztású” technológia automatikusan elosztja az egyes portokhoz szükséges energiát, ezzel biztosítva az optimális energiaelosztást és az energiahatékonyságot. Ez a rendszer a legfinomabb módon továbbítja az eszköznek a szükséges energiát, lehetővé téve a több tápellátású eszközök csatlakoztatását (ellentétben a szokásos PoE switch-csekkel).

A globális PoE-piac várhatóan jelentős növekedésnek fog indulni az elkövetkező években, mivel az IP-telefon széles körű bevezetése és a hálózati alapú biztonsági kamerák iránti növekvő kereslet várhatóan tovább fogja növelni az ipart. A PoE kihasználására képes általános üzleti eszközök jelenlegi listája kiterjedt és olyan eszközöket tartalmaz, mint például: VoIP telefonok, IP biztonsági kamerák, vezeték nélküli hozzáférési pontok, közelségérzékelők, ajtózárak és más IoT eszközök. A Wave 2 802.3ac vezeték nélküli hozzáférési pontok és a pan-tilt-zoom kamerák olyan funkciókat kínálnak, mint éjszakai látás, beépített mozgáskövetés és HD felbontás, amelyek szintén PoE+ energiát igényelnek (802.3at), növelve a PoE tápellátásért felelős switch energiaigényét.

„A PoE termékek piaci növekedésével a NETGEAR lépést tart a kereslettel, további switch-cseket fejlesztve a növekvő piaci igények kielégítésére” – nyilatkozta Richard Jonker, a NETGEAR SMB termékmenedzsmentjének alelnöke. „Örömünkre szolgál, hogy mi hozhattuk el a piacra az első nagy teljesítményű nem menedzselt Gigabit Ethernet 24-portos PoE+ switch-cseket tápellátás balanszírozással és elosztással.”

A nem menedzselt switch-család új tagjai lehetővé teszik, hogy pontosan ott használjuk a PoE+ portokat, ahol a legnagyobb szüksége van rájuk. Ezenfelül a kompakt kialakítás az switch-cseket ideálissá teszi bármilyen otthoni vagy üzleti környezethez. A GS324PP és a GS324P ugyanazokkal a hatékony szolgáltatásokkal érkeznek, mint a többi nem menedzselt, 300-as sorozatú NETGEAR plug-and-play switch:

– Plug-and-play: Egyszerű beállítás szoftver és konfiguráció nélkül

– Masszív fémház: Tartósságra tervezték és bárhol elhelyezhető, csendesen működik

– Könnyű megfigyelés: portonkénti LED-ek a port tevékenységének és sebességének, valamint a PoE jelzésének meghatározására; teljesítmény, ventilátorsebesség és egy PoE Max LED, ami akkor kapcsol be, ha a teljes PoE költségvetést felhasználták

– Gigabit Ethernet: 24 automata 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet port, akár 48 Gb sebeséggel

– PoE kiegyenlítés: az egyedi PoE technológia automatikusan balanszírozza a PoE teljesítményét portonként, az eszköz igényei alapján az észlelt PoE osztálytól függően. A legnagyobb energiahatékonyság érdekében az eszközökhöz szükséges energiát a legfinomabb szinten szállítják.

– 3 év garancia: aggodalommentes garancia 90 napos ingyenes 24/7 műszaki támogatással

A GS324PP és a GS324P Gigabit ethernetes menedzsment nélküli PoE+ switch-csek 3 éves hardvergaranciát* és 90 napos ingyenes műszaki támogatást biztosítanak.

Ad
Scroll to top