Egyéb Hír

VAVA Baby Monitor – Ne maradj le a fontos pillanatokról

A kaliforniai székhelyű VAVA nagysikerű, red dot díjnyertes bébi kamerája nagyban segíti a családanyákat gyermekük folyamatos figyelésében. A VAVA Baby Monitor egy kompakt méretű kamera, amely HD felbontású felvételek továbbítására alkalmas a kamerához mellékelt 5 hüvelykes fogadóegység számára.

A kamerafej képes 110 fokban függőlegesen, és 270 fokban vízszintesen mozogni, így folyamatosan kísérni tudja gyermeked minden mozzanatát, hogy egy fontos pillanatról se maradj le. A vezeték nélküli figyelőrendszer ráadásul 2 oldalú kommunikáció lebonyolítására is alkalmas a kamerába elhelyezett mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően, így akkor is beszélhetsz gyermekedhez, ha éppen a másik helyiségben tartózkodsz.

Intelligens felszerelés – egyszerű használat

A vezeték nélküli Baby Monitor a 2,4 GHz-es frekvenciasávot használja az eszközkommunikációhoz, így akár 250 méteres távolságban is képes a jeltovábbításra. Továbbá, a 4500 mAh-es újratölthető akkumulátor 10 órás élőkép és 24 órás hang alapú megfigyelést is biztosít. A robotpilóta üzemmód lehetővé teszi a készülék számára, hogy a kamera automatikusan a mozgás irányába forduljon, köszönhetően a 110 fokos függőleges- és 270 fokos vízszintes forgásnak.

Kétoldalú kommunikáció

A kamera és a monitor egyaránt rendelkezik beépített hangszóróval és mikrofonnal, amelyek tiszta és érthető kétoldalú kommunikációt biztosít, így lehetőséget nyújt az esti mesék felolvasására, vagy akár altatók éneklésére is, hogy ezzel is segítsd kisbabádat az elalvásban. Ha pedig házikedvenccel is rendelkezel, könnyedén megnyugtathatod vagy akár egyszerűen megállíthatod bármilyen rosszaság elkövetése előtt.

Akár 4 kamerát is támogat

A monitor egyszerre 4 elhelyezhető kamerát is támogat (opcionálisan megvásárolhatók), így akár a szoba négy külön sarkába, akár a ház különböző pontjaira helyezed el őket, mindenre tökéletes rálátásod lehet.

Éjszakai mód

A VAVA Baby Monitor kamerája külön éjszakai móddal is rendelkezik, így ellenőrizheted gyermeked alvás közben is, anélkül, hogy felkeltenéd a szobába való belépés zajával.

Ár és elérhetőség

A VAVA VA-IH006 Baby Monitor már elérhető 200 dolláros ajánlott fogyasztói áron. 

Ad
Scroll to top