Egyéb

A Cooler Master az új SL600M Black kiadásával ünnepli az SL széria egy éves évfordulóját

A Cooler Master az SL sorozat egy éves évfordulóján mutatta be az SL600M Black-et.

Az SL600M innovatív megoldásaival hívta fel magára a szakma és a vásárlók figyelmét. A névben megjelenő SL előtag a „silent” szó rövidtése amely a ház által elérhető alacsony zajszintre utal. Ezt az SL600M a kémény effektussal és az akusztikus zajcsökkentéssel éri el. A kémény effektus esetében a friss levgő a ház alján jut be a házba, a meleg levegő pedig, a fizika törvényeit is kihasználva a tetején távozik. Ezáltal sokkal kisebb beavatkozás szükséges a házban található ventilátorok részéről, így a zajterhelés is csökken. A teli előlapi panel nem engedi a zajt a felhasználó felé juni, így szinte teljesen zajmentessé tehető a konfiguráció.

Az SL600M látványban sem utolsó, letisztult formatervezést kapott, és természetesen nem maradhat el az edzettüveg oldallap sem. Aki szeretné megvillantani a videokártyáját teljes életnagyságban, azokat az elforgatható PCI keret kényezteti, hiszen ennek segítségével a VGA 90 fokban elforgatható.

A tároló keretek segítségével számtalan egyedi módon aknázhatóak ki a ház adta lehetőségek. Az SSD-k és a HDD-k elhelyezése nem jelenthet gondot, sőt a keretek segítségével a vízpumpa és a folyadéktároló is egyszerűen beszerelhető.

Ami talán az egyik leglátványosabb eleme a háznak, az az I/O panel, amely természetesen az összes manapság szükséges porttal rendelkezik. Megtaláljuk rajta a z USB Type-C-t, a hagyományos USB 3-at, a fejhallgató csatlakozót és egy ventilátorfordulat-szabályozó csúszkát is. Azonban nem ezek teszik ezt az I/O panelt különlegessé, hanem a mozgásérzékelő, mely érzékeli a közeledő kezet és felkapcsolja a fényeket, leegszerűsítve ezzel a sötétben való csatlakozó keresgélést.

A gyártó a fekete változat kiadását a felhasználói igénnyle magyarázza. Azt írják a sajtóközleményükben, hogy a kiadás pillanatától bombázták őket azzal a kérdéssel, hogy mikor lesz elérhető feketében, hiszen szinte minden amit az ember beszerelne a PC-be az fekete, kezdve a tápegységtől, a folyadékhűtésen át a ventilátorok többségéig. Hát nem kell tovább várni, hiszen az SL600M hamarosan elérhető a hazai üzletekben is.

Ad
Scroll to top