PC

Az ADATA bemutatja legújabb termékeit a 2019-es Global Gaming Expo kiállításon

Az ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelenti be részvételét a 2019-es Global Gaming Expo-n (G2E), Észak-Amerika legnagyobb globális kereskedelmi és gaming kiállításán. Az eseményt 2019. október 15-17. között rendezik meg Las Vegasban. A rendezvényen az ADATA kiállítja a legújabb SSD-it és a titkosítást is támogató memória kártyáit. Látogass el az ADATA standjára a Sands Expo és Convention központban (Las Vegas, 1324-es stand).

Biztonság és megbízhatóság játékhoz

Legyen szó konzolos vagy online játékokról, az erőteljes adatvédelem megvédi a gaming rendszereket az adatszivárgástól. Az ADATA termékek egyszerre több különböző adatvédelmi és titkosítási technológiát is támogatnak. Ilyen az MLC Flash memóriával rendelkező ADATA ICF331 CFast SATA 6Gb/s kártya is, amely hardveres írásvédelemmel rendelkezik, hogy megvédje az adatokat a felülírástól, valamint áramszünetek esetén megakadályozza az adatvesztést.

3D NAND PCIe tárhelyek az elevenebb játékélményért

A Global Gaming Expo keretében az ADATA bemutatja a legújabb PCIe termékeit is, beleértve az IM2P33E8 M.2 2280 SSD-t és a következő generációs ICFP301 CFexpress B típusú memóriakártyát. Az IM2P33E8 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD akár 3500MB/s olvasási és 3200MB/s írási sebességre is képes, ezzel lehetővé téve a nagy kapacitású fájlok hatékony feldolgozását a tökéletes grafika és audio élmény érdekében. Az ICFP301 CFexpress B típusú memóriakártyát pedig nagyfelbontású 8K és 4K képfeldolgozásra tervezték. A kártya megfelel a CFA és NVMe szabványoknak, valamint az átviteli sebessége elérheti az akár 1700/1200 MB/s-ot, amely akár négyszer gyorsabb a hagyományos SD és CFast kártyáknál.

Ad
Scroll to top