Egyéb

Acél és edzett üveg kombinációjával érkezik a Thermaltake S500

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, örömmel jelenti be az első Thermaltake S sorozatú acél és edzett üveg kombinációjával készült számítógépház – az S500 TG piaci elérhetőségét.

Az S500 TG a kifinomultság és az elegancia elemeit egyesíti modern acél felépítéssel. A toronyház egy edzett üvegből készült oldalpanellel és két előre telepített – elől 140 mm-es és hátul 120 mm-es – ventilátorral rendelkezik, így biztosítva a lehető legjobb szellőzést. Teljesen moduláris kialakításának, vertikális radiátor és GPU tartójának, szabadalmazott forgatható PCI-E kimenetének, illetve a 200 mm-es ventilátor támogatásának köszönhetően, az S500 TG kiváló megoldás nyújt azon PC építők számára, akiknek elegenhetetlen a modern és a stílusos megjelenés.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake S500 TG már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. 

Ad
Scroll to top