Mobil-Tablet

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note10

A Samsung bemutatja a Galaxy Note széria legújabb tagját, a Galaxy Note10 okostelefont, amely elegáns formatervezéssel és páratlan teljesítménnyel érkezik annak érdekében, hogy a felhasználók minden pillanatból a lehető legtöbbet hozzák ki. A legújabb Galaxy Note a sokoldalú, kreatív felhasználóknak készült, akik mindig új kihívásokat keresnek. 

A Note10-et az új generáció inspirálta, amelynek tagjai könnyedén vágnak bele új projektekbe, bárhol is legyenek. A csúcskészülék továbbfejlesztett hardverrel készült, így kiemelkedő teljesítményre képes, a megújult S Pennel pedig új szintre emeli a produktivitást és a kreativitást. A Galaxy Note sorozat évek óta hozzájárul ahhoz, hogy világszerte hűséges felhasználók milliói a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, a Galaxy Note10 ezt a hagyományt követve járulhat hozzá, hogy az új generációs felhsználók is elréhessék céljaikat és megvalósíthassák álmaikat. 

„A Galaxy Note portfolió a kezdetektől az elérhető legjobb technológiákkal és funkciókkal érkezik. A Galaxy Note10 segítségével a sorozat rajongói hatékonyabbak és kreatívabbak lehetnek, a készüléket azoknak a felhasználóknak terveztük, akiknek egy olyan eszközre van szüksége, amellyel bárhol, bármikor, pillanatok alatt válthatnak a különböző ötletek és projektek között – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Note10 minden elemét úgy alkottuk meg, hogy hozzásegítse a felhasználókat a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez. Legyen szó akár egy nagy projekt hajrájáról a munkahelyükön, egy lelkes közönségnek szóló professzionális videó leforgatásáról és vágásáról vagy akár a kedvenc mobiljátékukról, a Galaxy Note10 segítségével hatékonyabban és magasabb szinten csinálhatják.”

Tudatos tervezés a prémium felhasználói élményért

A Galaxy Note felhasználói számára fontos a kifinomult kialakítás. A készülék tervezése nemcsak a kinézetét és a fogását, hanem a teljes felhasználói élményt is meghatározza.  A Galaxy Note10 letisztult vonalvezetésének köszönhetően a felhasználók az ötleteikre, a munkájukra és a megjelenő tartalomra koncentrálhatnak.

 • Két méretben: A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető, így a felhasználók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb készüléket. A Note10 a kiemelkedő teljesítményt, a különleges kialakítást és a Note széria sajátját, az S Pen-t kisebb méretben, 6,3 colos kijelzővel is elérhetővé teszi a felhasználók számára, ezzel a Note10 az eddigi legkönnyebben hordozható Note modell. A Note10+ 6,8 colos Részletgazdag Infinity Display kijelzője pedig az eddigi legnagyobb a Note sorozatban, amelyet könnyű kézben tartani és használni. 

A Galaxy Note10 kijelzője különleges újításokkal érkezik. A kijelzőt, fizikai kialakításától a technológiai megvalósításig, minden elemében arra tervezték, hogy a felhasználók átadhassák magukat a kedvenc tartalmaiknak. 

 • Teljes képernyős kialakítás: A Galaxy Note10 teljes képernyős élményt nyújtó, szinte teljesen keretmentes kijelzője nagyobb felületet kínál a felhasználóknak a tartalmak megjelenítésére egy olyan eszközön, amelyet könnyedén tarthatnak akár egy kézben is. A középre helyezett előlapi kamerát körülölelő Részletgazdag Infinity Display kijelző kiegyensúlyozott, szimmetrikus egységet alkot, így maximalizálja a használható méretet.  
 • Kiemelkedő minőségű kijelző: A Galaxy Note10 prémium kialakítását kiegészíti a díjnyertes Dinamkus AMOLED kijelző, amely HDR10+ tanúsítvánnyal és Dynamic Tone Mapping technológiával érekzik, amely minden eddigi Note készüléknél szélesebb színskálát és fényesebb képet jelenít meg. A Galaxy Note10 kijelzőjének színmegjelenítését a UL hitelesítette[1]. A TÜV Rheinland intézet Eye Comfort tanúsítványával rendelkező kijelző a képminőség változása nélkül csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét, így kevésbé fárasztja a szemet[2].

Sokoldalú produktivitás

A Galaxy Note10 azoknak készült, akik számára az okostelefon elengedhetetlen eszköze a mindennapi munkavégzésnek. Számukra fontos, hogy egy erős készülék segítségével könnyedén érhessék el céljaikat, bárhonnan is dolgozzanak. A Galaxy Note10 technológiai újításai és képességei segítik a felhasználókat a hatékonyság növelésében. 

 • Kézírásból szöveg: A Galaxy Note10 a Note élmény új korszakát hozza el a továbbfejlesztett S Pennel. A felhasználók kiemelhetnek kifejezéseket, közelíthetnek vagy távolíthatnak, szerkeszthetik a szövegek színét és szélességét. Emellett a Samsung Notes alkalmazásban könnyedén szöveggé alakíthatják a kézírásukat és exportálhatják azt különböző formátumokba, köztük a Microsoft Wordbe, a könnyű szerkeszthetőség és megosztás érdekében. A találkozók és ötletelések legjobb gondolatai így percek alatt szerkeszthető dokumentumokba kerülhetnek.
 • Megújult S Pen: A Galaxy Note10 továbbfejleszti az S Pen Bluetooth funkcióit a gesztusokra alapuló vezérlést lehetővé tevő S Pen Mozdulatokkal. Azzal, hogy a Mozdulatok szoftverfejlesztő készletét (SDK) a felhasználók számára is hozzáférhetővé tették, az S Pen Mozdulatok új lehetőségeket teremt a vezérlés területén, így a felhasználók a számukra legkényelmesebben játszhatnak vagy használhatják kedvenc applikációikat.
 • Samsung DeX PC-re[3]: Azoknak, akiknek az életét mobilitás jellemzi, és úgy a magánéletükben, mint a munkájukban a produktivitás a legfontosabb, a Samsung még erősebbé tette a DeX-et. A Galaxy Note10-et egyetlen USB kábel segítségével akár PC, akár Mac eszközökkel is összeköthetik a felhasználók, így az egér, a billentyűzet és a képernyőkép is megoszthatóvá válik telefon és számítógép között. A DeX-re optimalizált vállalti appok és megoldások futtatása közben valamennyi, az eszközön tárolt adat biztonságban van, a magas szintű védelmet biztosító Samsung Knoxnak köszönhetően. DeX módban valamennyi fájl szabadon áthelyezhető vagy másolható[4] a telefonról PC-re. 
 • Windows kapcsolat: Az idejük nagy részét számítógép előtt töltő felhasználók a Galaxy Note10-zel a gyorselérés panelen keresztül kapcsolódhatnak Windows PC-hez. A Microsoft fiókhoz való első csatlakozástól kezdve a felhasználók megkapják az értesítéseket, tükrözhetik a telefonjuk kijezőjét, küldhetnek és fogadhatnak üzeneteket, és szerkeszthetik a fotóikat a Windows 10-es számítógépükön, anélkül, hogy a telefonjukra pillantanának. 

Professzionális kamera az alkotóknak

A Galaxy Note10 professzionális fotó-, és videószerkesztő eszközeivel egyedi és lenyűgöző tartalamkat állíthatnak elő mind a tartalomgyártók, mind pedig az átlagfelhasználók. A fejlett képalkotó technológiával és szoftveres megoldásaival a Galaxy Note10 új szintre emeli a mobilos videózást és fotózást. 

 • Prémium videótechnológia: A Galaxy Note10 a Samsung eddigi legfejlettebb mobil videós technológiájával érkezik, ezzel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy professzionális videókat készíthessenek anélkül, hogy extra felszerelést kellene magukkal vinni. Az Élő Fókuszos videó funkcióval olyan látványos effekteket használhatnak, mint például a Háttérelmosás, amellyel a film tárgyát kiemelő, elmosott vagy stilizált hátteret állíthatnak elő. A továbbfejlesztett Szuperstabil felvétel a legkisebb bemozdulást is képes stabilizálni, így még a legrázósabb akciójelenetek is letisztultak és lenyűgözőek lesznek. A Szuperstabil felvétel mostantól Hyperlapse módban is használható, így még látványosabb timelapse felvételek készíthetők. Az új Hang Zoom lehetőséggel a felhasználók kiválaszthatják és felerősíthetik a számukra fontos hangforrást, a háttérzajt pedig eltüntethetik a felvételből. Elég néhány érintés, és máris a gyermekük hangja lesz a középpontban az iskolai koncerten, vagy felerősíthetik a tárgyalópartnerük hangját egy találkozón anélkül, hogy plusz mikrofont alkalmaznának.
 • Gyors és könnyű videószereksztés: A Note10-zel készült videók számítógép nélkül is könnyedén szerkeszthetőek. A Galaxy Note10 Videoszerkesztő alkalmazása az S Pennel is használahtó, így  a felhasználók az egyes klipeket könnyen összefűzhetik, és pontosan vághatják meg. Ezen felül az Adobe Rush[5] kifinomult, profi videóvágó eszközöket biztosít a kreatív alkotóknak, amelyek még hatékonyabban használhatók az S Pen segítségével. .
 • Éjszakai mód: A Galaxy Note10 a kiemelkedő kamera hardvert intelligens szoftverrel egyesíti. Az Éjszakai mód már az előlapi kamerán is elérhető, így a felhasználók akár az esti buliban is készíthetnek közös képeket a barátikkal, megörökíthetik a vacsorájukat vagy fotózhatnak egy koncerten, függetlenül attól, hogy mennyire homályos vagy sötét a környezet.
 • Screen Recorder: A Galaxy Note10 elhozza a Képernyőrögzítő funkciót azoknak a gamereknek, akik személyessebbé tennék a streamjeiket, vagy olyan vloggereknek, akik továbbfejlesztenék a tutorial videóikat. A felhasználók könnyedén rögzíthetnek mindent, ami a képernyőn történik, az S Pen használatával pedig élőben kommentálhatják is, így még szórakoztatóbb videókat állíthatnak elő.
 • AR Doodle és 3D Scanner: A Galaxy Note10 kameráját a legújabb kiterjesztett valóság alapú- és 3D képességekkel tervezték. Az Ultraszéles látószögű lencsével a Note10 új, egyedi platformot nyújthat a tartalomgyártók számára. Az AR-irkafirka funkcióval a felhasználók rajzolhatnak a tartalmakra az S Pen segítségével, és a mozgóképeket követő egyedi AR alkotásokat készíthetnek. A létrehozott rajz a háttérben marad vagy követi az arc mozgását. A Galaxy Note10+ készülékkel a felhasználók 3D renderelésben rögzíthetik a képeket és azokat a Note10 szériában bemutatkozó 3D Scanner[6] segítségével[7] hozzáadhatják az általuk kiválasztott fotókhoz, videókhoz. 

Páratlan teljesítmény játék terén is

A Note sorozat rajongói az élet legtöbb területén a telefonjukra hagyatkoznak. A mindennapi feladatokon kívül a telefonjukról vezetik a vállalkozásaikat, szerkesztik a közösségi médiás tartalmaikat és készítenek egyedi illusztrációkat az S Pennel. A Galaxy Note10 erős akkumulátora, továbbfejlesztett hardvere, és megújult funkciói együttesen segítik a felhasználókat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. 

 • Szupergyors töltés: A Note felhasználói számára kiemelten fontos, hogy a készülékük mindig készen álljon. A Note10 csúcsmobilnak köszönhetően a felhasználóknak hosszú ideig felesleges aggódni a telefonuk töltöttségi állapota miatt. A továbbfejlesztett Supergyors töltés akár 45W vezetékes töltést is támogat[8], amelynek köszönhetően 30 perc töltés is elegendő, hogy a készülék megszakítás nélkül, hosszú ideig használható legyen[9].
 • Vezeték Nélküli Töltésmegosztás[10]: A Galaxy Note10 a Vezeték Nélküli Töltésmegosztást is elhozza a Note szériába. A megoldásnak köszönhetően tölthető akár a Galaxy Watch,a Galaxy Buds vagy más Qi technológiával rendelkező eszköz is, vezetékes töltés használatakor pedig a készülék akár egyszerre is tölthető a viselhető okoseszközökkel. 
 • Lenyűgöző sebesség: A Galaxy Note10-et egy olyan világba tervezték, ahol minden perc számít, és a sebesség elsődleges. A csatlakoztathatósági lehetőségekkel (4G  LTE és 5G opciók) a felhasználók kihasználhatják a szolgáltatók által kínált legmagasabb hálózati sebességet. A Galaxy Note10+ 5G a következő generációs hálózatok teljes erejét képes hasznosítani, így a felahsználók streamelhetnek nagyfelbontású videókat, lenyűgöző sebességgel tölthetnek le tartalmakat és valós időben játszhatnak élethű grafikájú játékokkal online. A Galaxy Note10+ 5G lenyűgöző sebességgel készen áll arra, hogy megváltoztassa a felhasználók tartalomfogyasztási szokásait.[11]
 • Gaming: A legújabb mobil játékok zökkenőmentes futtatásához nagy teljesítményre van szükség. A Galaxy Note10 különlegesen vékony, egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik, amely hozzájárul a teljesítmény optimalizálásához. A mindössze 0.35t vékony párologtató kamrának köszönhetően a készülék kecses és letisztult marad. Az AI-alapú Game Booster a játéktól függően optimalizálja a játékélményt a teljesítmény és az energiafogyasztás javításával. A PlayGalaxy Link P2P streaming szolgáltatásával a felhasználók pontosan ott folytathatják a játékot, ahol éppen abbahagyták az asztali számítógépükön, így nincs szükség helyi adattárolásra. 

A Galaxy Note10 a Galaxy Note sorozat legújabbb készüléke, amely világszerte több millió embert inspirált arra, hogy új élményeket szerezzen, hogy még harékonyabb és kreatívabb legyen. A Samsung a mobilinnováció terén a felhasználói igényeket tartja szem előtt. A vállalat olyan eszközöket fejleszt, amelyek sokoldalúan segítik a felhasználókat céljaik elérésében, miközben lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak arra, hogy közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához. Éppen ezért a Note felhasználói a leghűségesebbek a Samsunghoz, a készülékeikben jellemzően lehetőséget látnak arra, hogy a legtöbbet hozzák ki önmagukból is.

Megnyitja a Galaxy ökoszisztéma kapuját

A Galaxy Note10 a Galaxy ökoszisztéma középpontjában áll, amely egy prémium termékekből, szolgáltatásokból és együttműködésekből álló egységet alkot. Ezzel egyszerűbbé teheti a felhasználók életét és a csatlakoztatott életmód kialakítását. Az olyan viselhető okoseszközöknek és tableteknek köszönhetően, mint a Galaxy Watch Active2 és a Galaxy Tab S6, a felhasználók útközben is kapcsolatban maradhatnak.

Ezeket a Samsung szolgáltatások kötik össze, amelyek folyamatos támogatást, és kényelmet biztosítanak. A Samsung Pay[12] lehetővé teszi a gyors és biztonságos fizetést. A Samsung Health a zökkenőmentes megfigyeléssel és nyomon követéssel segítheti a felhasználókat, hogy elérhessék egészségügyi és wellness céljaikat. A Samsung Knox magas szintű biztonsági megoldásokkal védi az adatokat. A Bixby, a Samsung intelligens platformja[13], integrált támogatást nyújthat ahhoz, hogy az életet könnyebbé, szervezettebbé tegye a csatlakoztatott életmód felé vezető úton. 

Elérhetőség és előrendelés

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379,990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414,990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019 agusztus 23-tól, Fénylő Fekete és Fénylő Prizma színekben. 

Ad
Scroll to top