Egyéb

Tapasztald meg a mesh WiFi szabadságát az új Nighthawk Pro Gaming rendszerrel

A Netgear az online játékélmény fejlődését segítő hálózati eszközök vezető gyártója bejelentette az első Nighthawk® Pro Gaming Mesh WiFi rendszer (XRM570) elérhetőségét. A gamerek mindenhol átélhetik a játék- és streamelés határtalan szabadságát, köszönhetően az erős, háromsávos mesh technológiának és a korszerű DumaOS gaming szoftverrel rendelkező routernek, amelyek együttesen a válaszidő és a késleltetés csökkentését, valamint az online játékélmény javítását eredményezik. Emellett teljes sávszélességen élvezheted a villámgyors WiFi sebességét az egész lakásban.

A Nighthawk® Pro Gaming Mesh WiFi rendszer (XRM570) két eszközből áll, a Nighthawk Mesh EX7700 háromsávos WiFi jelerősítőből és a Nighthawk Pro Gaming XR500 WiFi routerből, amik az előre párosításnak és a gyors beállításnak köszönhetően akár azonnal teljes vezeték nélküli lefedettséggel biztosít az egész otthonodban.

Nighthawk Mesh Extender gyorsbeállításai lehetővé teszik, hogy egyszerűen csatlakoztasd és máris átélheted az egész otthonodat lefedő zökkenőmentes WiFi hálózat nyújtotta előnyöket egyetlen hálózatnév alatt. A háromsávos mesh jelerősítő gyorsabb vezeték nélküli sebességet tesz lehetővé, mint a hagyományos jelnövelők a dedikált hátsó csatornának és a Smart Roaming szolgáltatásnak köszönhetően. A Smart Roaming intelligens csatlakozást biztosít a mobileszközök számára az azonnali WiFi eléréshez, így problémamentesen nézheted a 4K-s videó streamet, vagy akár a helyiségek közötti váltás közben is böngészhetsz az interneten.

Az XRM570 rendszerben található kétsávos WiFi  routerben egy kétmagos 1,7 GHz-es processzor található, amely tökéletes a játékokhoz és HD streameléshez is. Ráadásul a díjnyertes NPG DumaOS Gaming Dashboard szolgáltatást is magába foglalja, amely lehetővé teszi olyan funkciók használatát, mint a Geo Filtering, a hibrid VPN, QoS (Quality of Service) és a hálózatfigyelés. A teljes Nighthawk Pro Gaming sorozat az online játékok késleltetésének csökkentésére lett tervezve. Emellett a sávszélesség-elosztással a hálózati torlódás megszüntetését és az adatkapcsolat védelmét is biztosítják a beépített VPN-nek köszönhetően.

„A gamerek világszerte megtapasztalhatják a díjnyertes Nighthawk Pro Gaming Routerek előnyeit. Mostantól a felhasználóknak nem kell választaniuk a teljes hálózati lefedettség és a játékspecifikus funkciók között” nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékek alelnöke. „Az új Nighthawk Pro Gaming Mesh WiFi rendszer megoldja a modern háztartások hálózati problémáit, miközben a gamerek igényeinek is eleget tesznek, így a család minden tagja boldogan csatlakozhat.”

Az Nighthawk Mesh csomag kiváló választás az olyan nagyobb otthonnal rendelkező felhasználók számára is, ahol rengeteg készülék csatlakozik a hálózatra. A router és a jelerősítő vezetékes csatlakozó pontjai pedig ott használhatóak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Legyen szó a hálószobában található konzolról, vagy éppen a második emeleten lévő gaming PC-ről, a mesh jelerősítőnek és az Ethernet csatlakozásnak köszönhetően mindkét eszközön biztosított a vezetékes internetkapcsolat. A DumaOS pedig teljes hozzáférést biztosít egy saját gaming hálózat kialakításához is.

A Nighthawk Pro Gaming Mesh WiFi rendszer az ingyenes Nighthawk alkalmazással vezérelhető, továbbá megbízható vezeték nélküli internet-hozzáférést  biztosít az egész otthonodban és akár 100%-kal gyorsabb WiFi sebesség érhető el, a hagyományos bővítőkhöz képest. Az XRM570 kompatibilis a legnépszerűbb gaming rendszerekkel, beleértve a PC-t, az Xbox®-ot, PlayStation®-t, Nintendo® Switch-et, és egyéb mást is.

Árak és elérhetőség

Az XRM570 Nighthawk® Pro Gaming WiFi Router & Mesh WiFi rendszer már elérhető a NETGEAR.com-on, illetve a kereskedelmi és viszonteladói partnereinél, e-kereskedelmi oldalakon, és jelentősebb kiskereskedőknél $399.99 (USD) ajánlott fogyasztói áron.

Ad
Scroll to top