Egyéb

ASUS Republic of Gamers a ROG Strix sorozat tápegységeivel bővíti kínálatát

Az ASUSRepublic of Gamers (ROG) ma bejelentette a Strix tápegység sorozatot, mely egy csúcsteljesítményű gaming felszerelésekhez tervezett, 750 W-os és egy 650 W-os modellből áll. Mindkét PSU hasznosítja a különleges ROG hűtési technológia és a prémium komponensek kombinációjában rejlő előnyöket, hogy a legújabb processzorok és grafikus kártyák kiszolgálása mellett, rendkívül halk tudjon maradni.

ROG Hűtőbordák és Axial Tech Hűtés

Az alacsony zajszint nagyon fontos szempont a játékosok számára, így a ROG Strix sorozat tápegységei ugyanazokat a hűtőbordákat használják, mint a ROG Thor sorozat. A tömeg és a felület óvatos egyensúlya teszi lehetővé azt, hogy a tápegység rendkívül sok energiát tudjon magából kipréselni mielőtt még a 135 mm-es Axial Tech ventilátor felpörögne.

A csúcskategóriás ROG Strix grafikus kártyák dizájnját alapul véve az Axial Tech ventilátorok kisebb hub-bal és hosszabb, határgyűrűhöz csatlakoztatott lapátokkal rendelkeznek, mely a levegő lefelé irányítása által növeli a statikus nyomást. A tartósság rendkívül fontos, így a propellert a dupla golyóscsapágyazású kiépítésre szereltük, mely kétszer olyan tartós lesz, mint a hüvelyes csapágyazású dizájn.

A ROG hűtőbordákkal kombinálva a hűtés olyan hatékony, hogy a ventilátornak csak alacsony sebességgel kell forognia, így a zajszint minimális marad.    

Prémium komponensek

A Strix sorozat tápegységei a 10 éves garanciát és 80 PLUS® Gold minősítést a japán kondenzátoroknak és az alacsony RDS (on)-el rendelkező MOSFET-eknek köszönhetik. Az eredmény egy hihetetlenül hatékony tápegység, mely a legnagyobb intenzitású játék helyzeteket is kibírja.

Szabd személyre

A ROG Strix sorozat tápegységei teljesen modulárisak és teljes kábelkészlettel érkeznek a legújabb hardverekhez való csatlakoztathatóságért. A 24-pines, két 6+2-pines PCI-e, és két 8-pines EPS 12 V-os tápkábel beépített kondenzátorral érkezik, hogy csökkentse a kilengést és biztosítsa a stabilitást az intenzív játékok során  A gépeiket személyre szabni vágyó felhasználók számára a csomag tartalmaz egy 20%-os akciós kupont, melyet a CableMod ajánl fel, hozzáférést biztosítva az egyéni kábel anyagokhoz, hosszakhoz és színekhez.

További személyre szabást tesz lehetővé a kényelmes mágneses logó és számos matrica, melyekkel új bőrbe bújtathatod a PSU látható oldalait. Az alapértelmezett piros vágást átváltoztathatod semleges színekre egy titokzatosabb érzet keltése vagy egy teljesen ROG Strix rendszer Aura Sync RGB világítással kihangsúlyozott, ideális hátterének a megteremtése érdekében.

ELÉRHETŐSÉG A tápegységek várhatóan 2019 Q3 végén kerülnek a boltokba.

Ad
Scroll to top