Egyéb

A Thermaltake bemutatja az új H sorozatát

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bemutatta az új H sorozatot, edzett üveg kiadású ATX közepes méretű toronyház termékcsaládot. A H sorozat három különböző modellből áll: H100 TG, H200 TG RGB és H200 TG Snow RGB.

A költségbarát H sorozat kiváló minőségű edzett üvegablakokkal készül és modern minimalista formatervezés jellemzi. A karcsú, fekete H100 TG toronyház elülső panelje merész, kék LED fénycsíkkal van ellátva, ami egyszerű, mégis figyelemfelkeltő megjelenést eredményez. A H200 TG RGB fekete elülső panellel rendelkezik, amely egy egyedülálló RGB-sávot tartalmaz az oldalán.

A H200 TG Snow RGB toronyházhoz hófehér előlap tartozik, amely ugyancsak megkapta az RGB-sávot, így tiszta és futurisztikus megjelenítést kölcsönöz. A 19 RGB-fényhatás speciálisan tervezett RGB vezérlőgombbal menedzselhető. A H sorozatú edzett üvegű ATX középes méretű toronyházak kiváló hűtési megoldással rendelkeznek és mindegyikük 120 mm-es ventilátorral van szerelve. A PC DIY rajongók kreatívan és folyadékhűtő komponensek telepítésével építhetik meg saját, testreszabott PC-jüket.

További információ:

H100 TG: https://www.thermaltake.com/h100-tg-2.htmé

H200 TG RGB: https://www.thermaltake.com/h200-tg-rgb-2.html

H200 TG Snow RGB: https://www.thermaltake.com/h200-tg-snow-rgb-2.html

Ad
Scroll to top