Egyéb

Így mentheted weboldalaid a NAS-ra a Notes Station 3 Clipper használatával

A QNAP Systems, Inc. bemutatta a Notes Station 3 Clipper-t, egz Google Chrome bővítményt, amely a webes tartalmat (beleértve a weboldalakat, cikkeket és képeket is) QNAP NAS-ra menti a gyors és egyszerű hozzáférés érdekében. A Notes Station 3 Clipper egyszerű módja az online anyagok összegyűjtésének.

„A Notes Station 3 Clipper a felhasználók böngészési élményének növelésére lett kifejlesztve és lehetővé teszi számukra, hogy a weboldalakat, cikkeket és képeket közvetlenül a NAS-ra mentsék copy-and-paste használata nélkül” – mondta Anay Badavne, a QNAP termékmenedzsere, hozzátéve: „A QNAP NAS számos egyéb funkciója mellett, a Notes Station 3 és az új Web-clipper komoly jelentőségű szolgáltatásokat és privát felhőfunkciókat biztosít, egyszerre több felhasználó számára is különböző eszközökön keresztül.”

A Notes Station 3 Clipper nagyon könnyen használható. Egyszerűen telepítsd a bővítményt a Chrome böngésződbe és indítsd el a webes tartalmak betöltését a Notes Station 3-ra. A webes tartalmakat rugalmasan mentheted, akár a teljes weboldalak, szövegek vagy képek formájában, továbbá a hirdetések és a címsorok mentése is lehetséges, természetesen zökkenőmentesen. A privát felhő-, és a indexelési funkcióval könnyedén elérheted és keresheted a kivágott tartalmakat bárhol és bármikor.

Elérhetőség

A Notes Station 3 Clipper mostantól elérhető a Chrome internetes áruházban a következő linken: <br>[https://chrome.google.com/webstore/detail/notes-station-3-clipper/pgnlhifdmcpfbaacmmlljgjinbfkjfpd](https://chrome.google.com/webstore/detail/notes-station-3-clipper/pgnlhifdmcpfbaacmmlljgjinbfkjfpd)

Rendszer követelmények

1. A Notes Station 3 Clipper csak a Google Chrome számára elérhető. 2. A Notes Station 3 Clipper megköveteli a Notes Station 3 telepítését a NAS-ra.

Ad
Scroll to top