Egyéb

Megújul az Acer Aspire sorozat, számos kiváló opcióval – mindenkinek

Az Acer bejelentette az újításokat és az új opciókat, amelyeket a megújult, eddig is kiemelten népszerű Acer Aspire sorozat tagjai kapnak meg. Az új Aspire sorozat továbbra is Windows 10-et kap, így teljes körű lefedettség áll rendelkezésre minden igény terén. Azoknak a felhasználóknak, akik kimondottan gyors és erőcentrikus teljesítményt keresnek, az Aspire sorozatú notebookok jelenthetik a legjobb megoldást és választást a szegmensben.

Az eszközök akár 8. generációs Intel Core i7 processzorokkal és a legújabb NVIDIA GeForce GTX grafikuskártyákkal rendelkeznek, és mindegyikük burkolata teljes fémötvözetből készül. Az Aspire 5 ideális lehet bloggereknek, fotósoknak, média tartalomgyártóknak, és kivételes feladatvégzést és grafikus teljesítményt garantálnak a 8. generációs Intel Core i7 processzornak és az NVIDIA GeForce MX250 GPU-nak köszönhetően, mindennapos használatra. Az Acer Aspire 3 pedig egy remek olcsó árkategóriás laptop, amely a napi szintű feladatvégzésre lett tervezve, otthon, a munkában, vagy akár az iskolában. Ideális webes böngészésre, social media használatra, filmnézésre, de elegendő tárhelyet biztosít a családi fotók elhelyezéséhez, filmekhez és videókhoz is.

“A bestseller Aspire sorozattal most még több opciót és szélesebb tartományt kínáunk azon felhasználóinknak, akik stílusos, megbízható és erőteljes notebookot keresnek a napi szintű feladatok elvégzéséhez, munka és játék terén. A mai rohanó világban, amikor az elfoglalt felhasználók igénylik a teljesítményt, ugyanakkor könnyebb kivitelre vágynak, a családok és az alkalmi felhasználók stílust és jó árfekvést keresnek – az Aspire lehet a legideálisabb választás mindenki számára” – tette közzé az Acer.

Acer Aspire 7: villámgyors erő

Alapvetően azokat célozva, akik egy olyan notebookot keresnek, amelyet elvihetnek magukkal mindenhová – például a tervezők, vagy tartalomgyártók – az Acer Aspire 7 lehet a legtökéletesebb alternatíva. Az eszköz nem csak gyönyörű az egyedi fémből készült burkolatával és klaviatúrájával, mellé lenyűgöző teljesítményt is kínál hihetetlen vizualitással, erőteljes processzorral, csúcsminőségű hangrendszerrel. Az Acer Aspire 7 9. generációs Intel Core i7 processzort kapott, hozzá a legújabb NVIDIA GeForce GTX grafikával. Akár 16GB DDR4 RAM is rendelkezésre állhat, így elegendő hátteret kapunk az erőforrásigényes multitask és számításcentrikus feladatvégzéshez.

Produktivitás új szinteken

Az Aspire 7 megadja a professzionális felhasználóknak a lehetőséget, hogy gondtalanul végezhessenek tartalomgyártást, videóvágást, szerkesztést akár útközben is – köszönhetően a remek hordozhatóságnak. Nagyobb fájlok megnyitása és azok editálása nem jelenthet problémát, hiszen akár 16GB masszív DDR4 memória áll rendelkezésre, és akár 1TB vagPCIe NVMe SSD (RAID 0) szolgálja ki a feladatvégzést, de opcionálisan rendelhető 2TB-s HDD is. A felhasználók bármely környezetben kényelmesen tudnak dolgozni az eszközzel, mivel háttérvilágításos billentyűzetet kapott.

A laptop utánozhatatlan képminősége a 15.6 col képátlós vékonykávás IPS FHD kijelzőnek köszönhető, melyhez az Acer Color Intelligence technológia párosul. Az Acer TrueHarmony technológiája pedig lenyűgöző hangminőséggel kápráztatja a felhasználót, akár játék közben is.

Az Acer Aspire 7 kiterjesztett konnektivitást is hordoz, nem számít, milyen  külső perifériát szeretnénk csatlakoztatni használatra. Számos aljzatot találhatunk, mint például HDMI, USB 3.1 – de ezek mellett erős wireless supportja is van az eszköznek a 802.11 2×2 AC MU-MO technológia által.

A leegyszerűsített használat kedvéért a felhasználók egyetlen érintéssel be tudnak jelentkezni az integrált ujjlenyomat-olvasó révén, a Windows Hello-n keresztül, még biztonságosabban. A Microsoft digitális asszisztensével, a Cortana-val a felhasználók a kezek használata nélkül adhatnak ki hangalapú parancsokat. A precíziós touchpad segíti a felhasználók még hatékonyabb munkáját, és az Acer Aspire 7 Skype for Business-hitelesítést is kapott.

Acer Aspire 5: erőteljes, praktikus és funkciógazdag, mindennapos használatra tervezték

Családi felhasználás, bloggerek, fotósok, és olyanok, akiknek fontos az erőteljes, funkcionalitásban gazdag felhasználás: az Acer Aspire 5 mobilitásra és stílusosságra lett hangolva. Az eszköz szálcsiszolt alumínium fedéllel rendelkezik, mindössze 17.95 mm vékony, 15.6 colos FHD IPS kijelzővel rendelkezik, 8. Generációs Intel Core i7 processzorral, NVIDIA GeForce MX250 GPU-val lett felruházva. Az Acer Aspire 5 tehát tökéletes teljesítményt nyújt, gyors applikációkezeléssel és gördülékenyebb multitaskinggel. A 7.82 milliméteres keskeny káva még több képernyőfelületet ad, és a full HD IPS kijelző Acer Color Intelligence-szel erőteljes, élethű színmegjelenítést nyújt. Az Acer TrueHarmony technológia pedig remek hangélményt varázsol a felhasználóknak, akár egy filmről, akár zenehallgatásról legyen szó.

Annak érdekében, hogy az Aspire 5 megfeleljen minden kívánalomnak, nem gond számára a keményebb igénybevétel, így tökéletesen alkalmas olyan médiakontent-gyártóknak, akik folyamatosan úton vannak, és fontos számukra a rugalmas munka, megosztás, fotószerkesztés vagy az online publikálás. Így az Aspire 5 ideális azoknak, akik fejlett multimédiás teljesítményre vágynak.

Acer Aspire 3: remek értékarány, munkára tervezett multimédiás gép, iskolába és játékhoz egyaránt

Az Aspire 3 egy igazán stílusos, klasszikus laptop, amely támogat bármiféle aktivitást. Legyen szó helyhez kötött munkavégzésről, vagy épp utazás közben lebonyolítandó folyamatokról. Stílusos és klasszikus laptop ez, lenyűgözően vékony kivitellel, 14, 15.6 illetve 17.3 colos full HD 1080p felbontású kijelzőkkel, amelyek vibrálóan élénk, élethű színvisszaadással rendelkeznek.

Akár 9. generációs Intel Core processzorokkal, NVIDIA GeForce MX230 grafikával – az Acer Aspire 3 erőteljes multimédia élményt nyújt. Akár 512GB-s PCIe SSD-vel és 1TB-s HDD-vel bőségesen elegendő tárhelyet kapunk a médiatartalmak, fotók, és munkaprojektek fájljainak tárolásához.

Az Aspire 3 mindezek mellett akár 16GB DDR memóriát is kaphat, mellé Acer BluelightShield technológiát, amely segít a szemek védelmében. Tartalmaz még HDMI portokat, 3 USB aljzatot, valamint a 17 colos verzió beépített DVD meghajtóval érkezik. A precíziós touchpad és a billentyűzet remekül segíti a munkafolyamatokat.

Az Acer Aspire 3 erőteljes, konzisztens vezeték nélküli kapcsolat kiépítésére is remekül alkalmas, köszönhetően az integrált 802.11ac antennának.

Ad
Scroll to top