Gaming

Különleges billentyűzettel érkezik az Acer Predator Helios 700, illetve a megújul Helios 300 is

Az Acer New Yorkban mutatta be két új Predator Helios gaming notebookját a next@acer nemzetközi sajtókonferenciáján. Mindkét Windows 10 alapú notebook új technológiákat vonultat fel, mellette innovatív dizájnt, így még jobban sarkallhatók a gamerek a maximális teljesítményre.

A teljesen új Helios 700 egyedüláló HyperDrift billentyűzetet kapott, mely hőelvezetőként is szolgál, biztosítva a gamereknek, hogy erőforrásigényes komponenseket is csatlakoztathassanak. Az újratervezett Predator Helios 300 kecses, modern külsőt kapott, és NVIDIA GeForce RTX 2070, 2060, vagy egyéb legújabb GeForce GTX GPU-kkal lett felszerelve, ugyanakkor megmaradt pénztárcabarát megoldásként. Jól felszerelt, masszív használatra tervezett laptop, high-end hardverrel, mely révén megkapjuk azt a teljesítményt, amely szükséges játékhoz, streameléshez, videó- és fotószerkesztéshez.

“Folytatjuk a kategóriavezető szerepet, a gamerek úgy tudnak tekinteni az Acer Helios vonalra, mint erőteljes és megfizethető gaming notebookokra” – fogalmazott Jerry Kao, az Acer egyik első embere. “Ezek mindegyike innovatív, jövőbe mutató és megbízható, mely jelzőkhöz nagyban hozzájárul egyebek mellett a fejlett hőelvezetési technológia, amely mindig hűvösen tartja az eszközt keményebb játékmenetek mellett is” – tette hozzá.

Predator Helios 700 – extrém teljesítmény és meggyőző dizájn

Az egyedileg fejlesztett notebook nagyszerű technológiák alkalmazásával áll készen a bevetésre. Ehhez az akár 9. Generációs Intel Core i9 processzor, az NVIDIA GeForce RTX 2080 vagy 2070 GPU, az akár 64GB DDR4 RAM is hozzájárul jelentősen, nem beszélve a Killer DoubleShot Pro technológiáról, amely a gyors és lagmentes hálózati kapcsolódásért felel. Ezen teljesítmény úgy lesz complex, ha hozzávesszük a notebook 17 colos, 144Hz-es FHD IPS kijelzőjét is, valamint a kapcsolódó NVIDIA G-SYNC technológiát. Öt hangszóró és egy mélynyomó teszi a játékélményt teljessé és realisztikusabbá.

HyperDrift: fejlett hűtés és ergonómia

A Helios 700 legérdekesebb részlete kétségkívül hihetetlenül hasznos. A HyperDrift billentyűzet szerves része a notebook hűtési architektúrájának, amely két 4. Generációs, az Acer által fejlesztett AeroBlade 3D ventillátort vonultat fel, mellette öt hőelvezető rézcsövet, egy porgyűjtőt, s magát az Acer CoolBoost technológiát. Csak egyszerűen előretoljuk a billentyűzetet, és a két levegőbeömlő alulról máris dolgozni kezd, így extra levegőáramoltatást biztosít a csúcsra járatott hűtés érdekében. Ez kimondottan hasznos túlhajtásnál, ráadásul a beépített üvegpanelen át jól láthatók a notebook hőcsövei.

A HyperDrift billentyűzet ezeken felül növeli a notebook ergonómiáját. A billentyűzet optimális távolsága végett kényelmes a használat, a 17 colos kijelző is elérhető úgy, hogy nem kell kinyújtani különösebben a kezeket. Így biztosított a desktop PC kényelme. A billentyűzet RGB háttérvilágítással rendelkezik, kiemelve a WASD billentyűket. A leütéseknek analog hatásuk van, és ezáltal 100 százalékos precíz irányítást kapnak a gamerek. Precíziós touchpad is rendelkezésre áll, mely körül kék fénycsík fut, és két egérgombot is kapunk az egyszerű kattintásokért.

A notebook Turbo hotkey-t is tartalmaz, ezzel gyors túlhúzást tudunk eszközölni. A PredatorSense hotkey viszont azonnali hozzáférést ad a CPU és a GPU hőmérsékletének vizsgálatához, a ventilátorok állításához, makró tervezéshez, RGB beállításokhoz, és sok egyébhez.

Predator Helios 300 – középkategóriás játékgép

A bestseller gaming notebookok ismérve: erőteljes technológiák alkalmazása, szofisztikált dizájnnal. A gamerek izgatottak lesznek, ha szóba kerül az NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU,  mely támogatja a Turbo billentyűs 1 gombnyomásra aktiválható túlhajtást; a Killer DoubleShot Pro-t a gyors és lagmentes hálózathoz. Nos, a Predator Helios pontosan ilyen: akár a legújabb, 9. Generációs Intel Core i7 processzorokkal is elérhetők, akár 32DB DDR4 2666MHz DDR4 memóriával, akár kettő PCIe NVMe SSD-vel RAID 0-ban, plusz HDD-vel érhetők el a modellek. Igazi erőgépek ezek, napjaink AAA játékcímeihez.

Óriási a  változás a notebook új külsejében. Fémburkolat,stílusos kékes árnyalatok, háttérvilágításos, újratervezett billentyűzet, vékony kávás kijelző jelentik az újdonságokat.

Ez az első olyan notebook szegmensében, amely 144Hz-es kijelzőt kapott: az új Helios 300 magas fényerejű 15.6 vagy 17.3 colos FHD IPS kijelzői szinte észrevehetetlenül keskeny kerettel rendelkeznek, 3ms válaszidővel a zökkenőmentes játékélményért.

Ad
Scroll to top