Egyéb

Az Acer megújította a Spin 3 notebook- szériát

Az Acer bemutatta az új Spin 3-at, a legfrissebb verzióját a népszerű Spin alakítható notebook-szériának. A termék remekül kombinálja a teljesítményt, a hosszú akkumulátor-üzemidőt, és tökéletes kijelzőméreteket kínál. 8. Generációs Intel Core i5 processzorral, NVIDIA GeForce MX230 GPU-val, valamint 512GB PCIe SSD-vel, és akár 1TB HDD tárhellyel érkezik a termék, de találunk dokkolható és újratölthető tollat, és fejlett Wi-Fi 5 opciót is.

“Az új Spin 3 egy kitűnően használható, remek akkumulátor-üzemidővel rendelkező alakítható notebook, célozva a stílusorientált felhasználókat, azokat, akiknek a teljesítmény is fontos” – mondta el James Lin, az Acer kereskedelmi- és alakítható notebook üzletágának vezetője. Hozzátette: “Különböző felhasználási módok állnak rendelkezésre, így igazán stílusos és sokoldalú eszközt kapnak azok, akik a hétköznapi felhasználásra keresnek laptopot.”

Mindössze 1.7 kilogramm súlyával az új Spin 3 pillekönnyű érzetet ad, akár egy borítéktáskában, vagy egy hátizsákban visszük magunkkal. 9.6 mm vékony keretet kapott, így a kijelző még nagyobb terjedelemben áll a felhasználók rendelkezésére, de a 360 fokban forgatható képernyőpanel teszi az eszközt a legideálisabb munkaeszközzé, legyen szó akár dokumentumok írásáról, prezentációk megosztásáról, vagy játékról. A képernyő-burkolat arány 79 százalék, ami szintén meggyőző érték. A Spin 3 14 col képátlós FHD IPS érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, és lehetőség van toll használatára is (Acer Active Pen) – mindezt precízen, direktben a kijelzővel.

Hosszú akkumulátor-üzemidő és dokkolható toll, gyorstöltéssel

A professzionális felhasználók menet közben is tudnak dolgozni az eszközzel, úgy, hogy azt 12 órán keresztül nem kell újratölteni. A dokkolható Acer Active Pen lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy jegyzeteiket azonnal leírhassák, így nem veszítve el semmilyen fontos információt.

Két előlapi hangszórót is találunk az eszközön, ezáltal tisztább és erőteljesebb a hangzás, bármely felhasználási módban. A precíziós touchpad támogatja a Windows 10 gesztúrákat, a felhasználóknak pedig még gyorsabb és könnyedebb munkavégzést tesz lehetővé. Gigabites dual-band Wi-Fi is rendelkezésre áll (Wi-Fi 5), MU-MIMO technológiával: így még kompromisszum mentesebb a kapcsolattartás a kollégákkal, ügyfelekkel, barátokkal.

Ad
Scroll to top