Gaming

Genesis Oxid 550 – Hatékony laptophűtés a nyári melegben

A Genesis kínálatában általában játékosoknak szánt perifériákkal találkozhatunk, de a vállalattól nem állnak távol az egyéb hasznos kiegészítők sem, mint például az itthon igen híres Vanad 750-es kábeltartó. Nemrég egy új nevet köszönhettünk a gyártó palettáján, hiszen bemutatkozott az Oxid család első tagja, az Oxid 550, mely egy jól felszerelt, hatékony laptophűtő.

Hatékony hűtés minden mérethez

Manapság már a játékosoknak szánt gépek piacán is igen kompakt megoldásokkal találkozhatunk, a méretcsökkentések pedig egyre kevesebb teret engedtek a gyári hűtéseknek, így különösen nyáron nagy szükség lehet egy külső hűtőre. Az alumíniumból készült Genesis Oxid 550 úgy lett kialakítva, hogy akár a 17,3 hüvelykes kijelzővel rendelkező, legkomolyabb játékgépek is kényelmesen elférjenek rajta és kellő hűtést kapjanak.

Ergonómikus kialakítás

A laptopok esetében különösen fontos az ergonómia, hiszen sokszor változó környezetben, változó körülmények között használjuk őket. A Genesis Oxid 550 ötféle magassági beállítást tesz lehetővé a megfelelő betekintési szög és gépelési élmény biztosításához. Az alsó részen gumi talpak biztosítják azt, hogy ne mozduljon el az asztalon, így akár a beépített touchpadot és billentyűzetet is bátran használhatjuk. Extraként beépítésre került egy okostelefon-tároló rész is, így hosszabb játékok esetében is mindig szem előtt lehet a készülék és azonnal láthatjuk értesítéseinket.

Hatékony hűtés

A legtöbb hűtőpad 1-2 ventilátorral operál, melyek sokszor nem elég hatékonyak. Az Oxid 550 esetében összesen 5 ventilátor dolgozon együttesen azon, hogy a gépek megfelelő hűtést kapjanak és ezáltal hosszabb élettartamot és kényelmesebb használatot érjünk el. A rendszer 4 darab kisebb és 1 darab nagyobb ventilátorból tevődik össze. Ezek egyenletesen elosztva a laptopok minden pontját megfelelően képesek hűvősen tartani. A ventilátorok ráadsául piros háttérvilágítással is rendelkeznek, mely különösen az esti órákban jöhet majd jól.

Ad
Scroll to top