Egyéb

Minimalista házakkal bővít a Cooler Master

A számítógépházak piaca általában nem tartozik a leginnovatívabb területek közé, manapság az egyszerűség vagy éppen vagányság, az RGB LED világítás és az ár szabja meg, hogy ki milyet választ. A minimalista házak piacán eddig az NZXT kiemelten jól teljesített és ezt a riválisok is megfigyelték, hiszen a sok új, fénylő-csillogó megoldás helyett sokan az NZXT egyszerű modelljeit választották.

Ezt a piacot célozza meg legújabb bejelentésével a Cooler Master is, mely egyébként abszolút vezető márkának mondható a számítógépházak piacán. Az új MasterBox NR szériát már korábbi kiállításokon is láthattuk, de az első két tagja végre piacra is került. Az NR400 és NR600 névre keresztelt újdonságok között a legnagyobb különbség a méretük és ezáltal a velük kompatibilis alaplapok méret, hiszen előbbi maximum mATX méretű lapokat támogat, míg utóbbiba a hagyományos ATX méretű megoldások is elférnek.

Főbb jellemzőik:

  • Minimalista dizájn letisztult külsővel, edzett üveg oldallappal és jól szellőző, hálós kialakítással.
  • Kiváló szellőzés a támogatott ventilátorok száma és a ház kialakítása okán
  • 4-pólusú jack-csatlakozás egyesíti a mikrofon és hangbemenetet
  • Hatékony kábelmenedzsment, remek bővítési opciók
  • Maximum 346mm-es VGA az NR400-ban és 410mm-es az NR600-ban

A házaknak elsőre abszolút NZXT beütésük van az oldalba simuló edzett üveg oldallappal és a PSU takaróval, ugyanakkor a hálós előlap kiváló hűtést biztosít és egyedi megjelenést adhat az RGB ventilátorokkal. Természetesen a vízhűtéseket is támogatják az új modellek, a hazai árakról pedig hamarosan beszámolunk.

Ad
Scroll to top