Egyéb

Audictus Explorer: Modern mindenes

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontosabb pillére, ezt pedig az Audictus Explorer is igazolja.

Minimalista és praktikus dizájn
Az Audictus Explorer nem tűnik ki a mezőnyből, de nem is ez volt a cél. Egyszerű és célszerű kialakítást álmodtak meg neki a tervezők, mely a mindennapok során megkönnyítik a felhasználók dolgát. Ennek köszönhető a fém és a műanyag párosítása és a legfontosabb pontok megerősítése. Az L-alakú jack csatlakozás szintén a még kényelmesebb használatot biztosít, a 3 méretű fülgumikből pedig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Technikai specifikáció

Edzés, utazás vagy a mindennapi pillanatok. Az Audictus Explorer minden helyzetben képes bizonyítani. A 9mm-es vezetőkkel rendelkező headset 16 Ohm-os ellánállással bír, mely az egyik legjobb érték a piacon. Méretéhez képest erőteljes hangzást és tiszta kommunikációt biztosít, a 3,5mm-es jack csatlakozás pedig rengeteg eszközzel teszi kompatibilissé.

Elérhetőség és ár

Az Audictus Explorer headset fekete és fehér színekben is elérhető itthon, méghozzá 4000 Ft körüli áron.

Ad
Scroll to top