Egyéb

Zalman Z7 Neo – Modern ház igényes játékosok számára

A Zalman Z7 Neo a játékosok igényeire szabva készült. Ez nem is lehet meglepetés, hiszen a Zalman dél-koreai gyártó, mely az eSport házájának is tekinthető. A Z7 Neo megtestesíti mindazt, amire egy játékosnak 2019-ben szüksége lehet.

A hardverek hűtése. A Z7 Neo dobozból kivéve négy darab 12 centiméteres ventilátort kínál, mely meglehetősen ritka a piacon. Mindemellett további két ventilátor is elhelyezhető a ház felső részén, így legerősebb hardverek megfelelő hűtése sem jelenthet problémát. A fő funkciójuk mellett az esztétika szempontjából is fontos szerepet kaptak a ventilátorok. Mind a négy egység különleges LED világítással rendelkezik, melyek teljesen egyedi hangulatot kölcsönöznek a konfigurációknak. Természetesen számos üzemmód és szín közül választhatnak a felhasználók, de a legnagyobb alaplapgyártók megoldásaival is képesek együtt dolgozni, ezzel pedig az egész konfiguráció szinkronban világíthat. A szoftveres vezérlés mellett a más fényeket nem kedvelő felhasználók dedikált vezérlőről is irányíthatják a fényeket.

A Z7 Neo I/O panelén minden fontos csatlakozást és vezérlőt megtalálunk. Egy USB 3.0 mellett két USB 2.0 csatlakozás, a szokásos 3,5mm-es megoldások, ventilátorvezérlő és led indikátor kapott itt helyet a reset és power gombok mellett. Az előlap és az oldallap is edzett üvegből készült, így a minőségi váz mellett további prémium anyagokkal van dolgunk, melyek betekintést engednek a ház belsejébe és előtérbe helyezik a LED világítást.

A játékosok akár 355 milliméter hosszú grafikus kártyát is építhetnek a gépbe, a processzorhűtő magassága pedig 165 milliméter lehet. A ventilátorok helye személyre szabható és a tágas belsővel kiegészülve akár vízhűtéses rendszert is építhetünk a házba, hiszen a 240 és a 360 milliméteres radiátorok is támogatottak.


A Zalman Z7 Neo már elérhető a magyar piacon, méghozzá 22 000 Ft környékén.

Ad
Scroll to top