Gaming

Genesis Carbon 500 XXL Tank: Óriási egérpad eltörpülő áron

Amikor gamer perifériákról beszélnük, sokan nem is gondolnak ez egérpadokra, pedig ezeknek egyre nagyobb szerepe van a játékmenetekben és a gamer összeállítás vizuális megjelenésében. Nem csak a pad anyagának minősége, hanem a felület nagysága és az extra funkciók is nagy különbségeket jelenthetnek a piacon lévő ajánlatok között, a Genesis Carbon 500 XXL Tank pedig egy igazán különleges darab.

Robosztus méret és különleges dizájn

80 x 30 centiméteres méretével a Genesis Carbon 500 XXL Tank az egyik legnagyobb egérpad a piacon, mely több szempontból is vonzó lehet a játékosok számára. Ekkora méretre már az összes perifériánk kényelmesen elfér, így még nagyobb stabilitást nyújthat a billentyűzetnek, miközben a kezünk alatt is kényelmesebb anyagot tudhatunk. A nagyobb felület ráadásul a célzásban és a folyamatos mozgásban is segítheti a játékosokat.

A felület különleges dizájnt kapott, melyhez hasonló nincs a piacon. A Tank elnevezés nem véletlen, hiszen egy hatalmas tűzerővel rendelkező tank látható a képen, az egérpaddal pedig akkora lyukat üthetünk az ellenfeleken, mint amekkorát a pad jobb oldalán találunk.

Sebességre opmitálizált felület

A gyorsaság szinte minden játékban rendkívül fontos, így ez a modell is “speed” felületet kapott, vagyis az egerek rendkívül sima felülettel találkoznak, melyen semmi sem akaszthatja meg a folyamatos és gyors mozgást. A Carbon 500 XXL Tank ráadásul optikai és lézeres szenzorokkal is tesztelve lett, mindegy milyen modellt használunk, mindig gyorsak és pontosak leszünk.

Strapabíró és vízálló

Mivel az egérpadot folyamatosan használjuk, ekkora méretnél pedig a billentyűzet és a karjaink is extra nyomást helyeznek rá, ezért nagyon fontos a strapabíró, minőségi anyaghasználat. A széleket extrán megerősített varrás veszi körbe a tartósság jegyében, a felső rész pedig különleges impregnálást kapott, így a folyadék a pad felületén marad, megakadályozva azt, hogy a folyadék az egérpad belsejébe jusson és annak anyaga szívja fel. Az alsó rész csúszásgátló gumi borítást kapott, így akkor sem mozdul el, ha csak az egyik felén folytatunk tevékenységet.

A Genesis Carbon 500 XXL Tank ráadásul az egyik legolcsóbb óriás-egérpad a piacon, hiszen az ára 4000 Ft körül mozog.

Ad
Scroll to top