Gaming

Karácsonyi ajándék ötletek a Genesis kínálatából

Hamarosan itt a Karácsony, az év talán legjobban várt ünnepe, ahol bizony merjük kimondani, az ajándékozás nagyon fontos szerepet tölt be. Persze nem az a lényeg, hogy mennyibe került az ajándék, hanem az, hogy mennyi örömöt okoz annak, aki kapja. Ezért is találunk számos kiváló ajándék ötletet a Genesis kínálatából, melyeknek minden játékos örülni fog.

Gamer székek

A Genesis Nitro sorozatú gamer székek rendkívül népszerűek itthon, mely nem csoda, hiszen a rendkívül baráti áron kínálnak komoly minőséget. A Genesis Nitro 330 már 40 000 Ft alatt elérhető, de a Nitro 550 sem sokkal drágább. A felsőbb szegmenst pedig a Nitro 770 és 880 képviseli, melyek a konkurenciához képest így is akár 30-40 százalékos árbéli különséget jelentenek.

Perifériák

A perifériák piacán sok nagy márka verseng egymással, ugyanakkor számos megfizethető megoldás kínál hasonló technikai paramétereket. A Genesis egerek nagy része például piacvezető PixArt szenzorokat, Omron kapcsolókat és RGB világítást kínál, a világmárkákhoz képest féláron vagy még olcsóbban. A Krypton 400, 500 és 700 is kiváló választás a játékosok számára.

Ha egy olcsó és praktikus ajándékot szeretnénk venni egy játékosnak, akkor az óriási Genesis M12 Maxi kiváló választás lehet. Az óriási egérpad mindössze 5000 Ft körüli áron egy kiváló, különleges ajnádék. A Vanad 750 szintén egy remek és praktikus ajándék, más konkurenshez képest pedig féláron kapható. Persze a billentyűzetek piacán is vannak remek Genesis ajánlatok, a Thor 300 RGB-t például nehéz lenne felülmúlni, hiszen RGB világítást és mechanikus kapcsolókat kapott remek áron.

Ad
Scroll to top