Egyéb

Az LG a gamerekre koncentrál új UltraGear monitoraival

Az LG a 2018-as, berlini IFA-n új UltraGear monitorainak bemutatásával jelzi, hogy elkötelezett a gamer technológiák iránt.

A monitorok erős teljesítményükkel, kiváló képminőségükkel és magas frissítési rátájukkal új szintre emelik a játékélményt. Ezek a tulajdonságok a 21:9 képarányú UltraWide kijelzővel és a stílusos kialakítással kiegészülve olyan játékteret alkotnak, melyben a gamerek még inkább belemerülhetnek a játékba.

Az LG monitorai régóta elismertek a piacon: az LG UltraFine™ kijelzők kategóriájuk legkiválóbb képminőségét kínálják, míg a 21:9 képarányú LG UltraWide™ monitorokat teljesítménynövelő funkciókkal látták el. Az UltraGear az LG új gamer monitor-portfóliója, melynek fókuszában a teljesítmény és a szórakoztatás áll. Kiváló képminőségükkel és villámgyors feldolgozási sebességükkel ezek a monitorok bármilyen játéktípushoz ideálisak. Az LG UltraGear monitorokkal a gamerek képességeik legmagasabb szintjén játszhatnak, ami könnyen a győzelemhez szükséges lépéselőnyt jelentheti.

Az UltraGear portfólió zászlóshajó modelljeként a 34GK950G rendelkezik a legerősebb funkciókkal: a Nano IPS kijelzőtechnológiának köszönhetően a DCI-P3 színskála 98 százalékát képes megjeleníteni, így páratlan képminőséget kínál. Az NVIDIA G-SyncTM grafikusprocesszor-technológia alkalmazása révén az UltraGear 34GK950G hihetetlenül simán és akadozásmentesen képes megjeleníteni a mozgást. A magas, 120 Hz-es képfrissítési rátának köszönhetően a tárgyak még tisztábban jelennek meg a képernyőn, és a legmozgalmasabb akciójelenetek közben sem fenyeget képtörés és -akadozás.

Az új monitor nem véletlenül nyerte el 2018-ban a Red Dot és az iF dizájndíjat, hiszen 34 colos képernyőjével és kristálytiszta, 3440×1440 pixeles QHD képmegjelenítésével 21:9-es, széles képaránya moziszerű élményt kínál, mellyel a felhasználók új látványvilágot kapnak kedvenc játékaikhoz. Az UltraGear 34GK950G széles képarányú kijelzőjének szélén a játékosok könnyebben észreveszik majd azokat a részleteket, melyekről normál képarány esetén lemaradnának. A kijelző vékony káváinak köszönhetően a gamerek egymás mellett több monitort is használhatnak összekapcsolva, mellyel az akciójelenetek közepén érezhetik magukat. A játékosok sajátos hangulatot teremthetnek a monitor hátuljára szerelt világítással, ami hat színbeállítással teszi teljessé a játék- és moziélményt.

Ad
Scroll to top