Gaming Kiemelt hír

Iskolába jókedvvel? Nem lehetetlen a Genesis perifériákkal

Hamarosan becsöngetnek az iskolákban, sokak pedig már előre siratják a játékkal töltött gondtalan nyári órákat. A fókusz ezúttal az új táskán, új ruhákon és az iskolai anyagon van, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a suliszezon közbeni szórakozásról. A Genesis perifériákkal ugyanis nagyon jó áron juthatunk hozzá egy profi csomaghoz, mely egy hosszú és fárasztó nap után profi játékosként vár minket haza.

Billentyűzet – Genesis Thor300 TKL
Az utazás során és játék közben is a tökéletes komfort a cél, melyben legújabb billentyűzetünk jeleskedik. TKL vagyis Tenkeyless kialakítás a numerikus rész hiányát jelenti – mely egyre népszerűbb a piacon. Többek között ez teszi a Thor 300 TKL-t rendkívül mobillá, amit a masszív alumínium kialakítás erősít meg.
A Thor 300 TKL Outemu mechanikus kapcsolókkal érkezik, a kék kapcsolós változat zöld, a piros kapcsolóval szerelt modell pedig fehér világítást kapott. A világítást személyre tudják szabni a játékosok, a Genesis nyolcat elő is készített a legnépszerűbb játékstílusokhoz, például az FPS és MOBA műfajhoz.
A teljes N-Key rollover támogatás bizony rendkívül fontos egy gamer billentyűzet esetében. Ez garantálja azt, hogy minden leütés számít. Egyszerre több billentyű lenyomása esetén sem kell attól tartani, hogy az nem került rögzítésre és feldolgozásra a játékban. A Thor 300 TKL a mobilitás mellett a komfortot még olyan extrákkal is megpróbálja maximalizálni, mint a kábelvezető rendszer és a stabil elhelyezést biztosító gumi talpak. A személyre szabhatóság jegyében multimédiás gombok is helyet kaptak a terméken, mely 13 000 Ft alatti kezdőáron szerezhető be itthon.

Egér – Genesis Krypton 770
A felsőkategóriás gamer egerekben gyakran feltűnő PixArt PMW 3360-as optikai szenzor garantálja a pontosságot és gyorsaságot. A DPI érzékenységet akár menet közben is állíthatjuk 100, illetve 12000 DPI között a görgő előtt elhelyezett dedikált gombnak köszönhetően 100-as értékekben, tehát a precizitás garantált.
A Krypton 770 összesen 7 gombot kínál, macro lehetőségekkel és teljes személyre szabhatósággal. Szerettünk volna időtálló, hosszú évekig hű társat kínálni a játékosoknak, így a piacvezető OMRON kapcsolóit használtuk fel a gombok alatt, melyeket 20 millió kattintásra hitelesítettek. Az ergonomikus kialakítás szintén fontos a hosszú távra való tervezésben és a játékélmény kiaknázásában, a gumírozott oldallap pedig mindig biztos fogást biztosít. Minden Genesis Krypton 770-es mellé ajándék Genesis Ninja Card került a csomagolásba, mely egy rendkívül praktikus eszköz a mindennapok során. A bankkártya méretű multifunkciós szerszám a játékmentes percek mindegyikében hasznos lehet, hiszen 18 különféle szerszámot, kiegészítőt tud helyettesíteni. A Genesis Krypton 770 már 12 000 Ft környékén beszerezhető itthon.

Egérpad – Genesis M12 Maxi vagy M12 Midi
Legyen szó bármekkora helyről, a Genesis kínálatában megtalálod a számodra megfelelő méretű egérpadot. Az M12 Maxi padjaink 5000 Ft alatt kínálnak hatalmas méretet, minőségi kialakítást és pontosságot, így nem csoda, hogy az ország egyik legkedveltebb egérpadjáról van szó. Ha csak egy kisebb és nagyon olcsó megoldást kerestek, akkor pedig az M12 Midi a tökéletes választás, hiszen a nála 5x drágább modellek teljesítményét kínálja mindössze 1500 Ft környékén.

Praktikus kiegészítő – Genesis Vanad 750
A Vanad 750 egy számos extrával felszerelt egérzsinór-tartó, melyet sokan kétkedve fogadnak, de aki már próbálta, az ezek után soha nem mond le róla. A 6500 Ft körüli árával nagyjából féláron van a hype márkákhoz képest, miközben olyan extrákat kínál, mint az USB HUB, a kártyaolvasó vagy a világítás.

Headset – Genesis Neon 360
Semmi körítés, a Neon 360 a tiszta sztereó hangzást és a felhasználó kényelmét helyezi előtérbe. A hangolásnál azonban nem csak a játékokat vették figyelembe a technikusok, hanem a filmeket és zenéket is. A méretéhez képest meglehetősen nagy vezetők mindent úgy juttatnak el a fülünkhöz, ahogy azt a készítők eltervezték. Az 50 mm-es vezetők mellett érdemes megemlíteni a beépített rezgőmotort is, melyet természetesen a felhasználó ki/be kapcsolhat. A kényelmet a puha, fülekhez igazodó fülpárnák és a rugalmas, ám masszív keret biztosítják, az ára pedig 7500 Ft környékén van.

Táska – Genesis Pallad széria
A Genesis Pallad 100, 300 és 500 kiváló választást jelent a játékosok számára. Legyen szó hétvégi kirándulásról, egy LAN-partiról vagy éppen az iskoláról. Megfelelő méretű és minőségű Pallad táskát mindenki talál. Az egyik legnépszerűbb modell, a Pallad 300 például mindössze 2500 Ft és minden gamer periféria belefér vagy akár a 15 hüvelykes gamer laptopnak is kiváló, biztonságos otthont nyújt.

Összegzés
Jól látható tehát, hogy a Genesis kínálatában mindenki megtalálja a tökéletes iskolakezdéshez szükséges darabot, arról nem is beszélve, hogy ha egy komplett csomagra van szükség, akkor több tízezer forintot spórolhatnak a játékosok.

Ad
Scroll to top