Egyéb

A Cooler Master Bemutatja a COSMOS C700P-t

A COSMOS család eddig nem talált kihívóra, köszönhetően az ikonikus külsőnek és a premium anyagfelhasználásnak, amely mindig bőséges helyet biztosít az építésnek. A Cosmos C700P teljesen új külsővel és belsővel érkezik, amelyet a Közösség visszajelzéseire építve terveztek és amely ismét feljebb teszi a lécet a következő generációs “álom gépek” készítőinek.

Közösségi Kapcsolatok

A Case Mod World Series, a fókusz csoportok, a meet-up- ok a workshopok, a kérdőívek és az egyéb közösségi kapcsolódási pontok az alapjai a MasterConcept-nek. Hasonlóan a koncepció autókhoz az autóipar területén, a MasterConcept egy kézzel fogható megtestesülése a PC építők és rajongók álmának. A COSMOS C700P a MasterConcept számos elemét tartalmazza.

Változtatható Elrendezés

A MasterConcept egyik alappillére a flexibilitás. Az építőknek arra van szükségük, hogy a komponenseiket elrendezhessék és úgy rendezhessék el ahogy ők szeretnék. A COSMOS C700P-nél ez a kulcs motívum jelenik meg a MasterConcept-ből is. Olyan innovációval is találkozhatunk mint az elforgatható és eltávolítható alaplapi tálca. Forgasd el a tálcát, hogy létrehozd a kémény effektust, szereld be a grafikus kártyádat függőleges pozícióba, hogy optimalizálhasd a természetes légáramlást a házon belül, így a meleg levegő kisebb ellenállással áramolhat felfelé, és kijuthat a tetőn keresztül. A flexibilitás azonban itt nem ér véget. A tálca akár a másik oldalra is áttehető, így egy teljesen fordított elosztást lehetővé téve. Utoljára, de nem utolsó sorban a tálca akár teljesen el is távolítható, így sokkal több hely marad a többi hardver beszereléséhez.

Sima és Erős Alumínium Fogantyúk

Az ikonikussá vált alumínium fogantyúk áttervezésre kerültek, így illeszkedve korunk dizájn elvárásaihoz, amely mellett természetesen megtartotta a funkcionalitását is, vagyis egyszerűbbé teszi a hordozhatóságot, ahogy az az előző Cosmos-ok esetében is volt. A tiszta alumínium rudak a tetőn és a ház alján csak néhány példa a fejlesztések és a premium anyagok közül, amik segítségével létrejött ez a mestermunka.

Kettős Hajlítású Edzettüveg Oldallapok

A panoráma kialakítású edzett üveg oldallapok két hajlított élet tartalmaznak, így nagy betekintést nyújtanak a géped belsejébe és kiválóan megmutatják a felhasznált komponenseidet. . Az edzett üveg akár 3-5- ször nagyobb szerkezeti integritású a hagyományos üvegekhez képest. A Az edzettüveg tökéletes hajlítása nagy fokú precizitást és türelmet igényel. Az üveg megfelelő irányba való hajlítása, a hajlítás utáni pontos méretek megőrzése és a felületi hibák megelőzése csak néhány a folyamat során felmerülő kihívások közül. A Cooler Master sikeresen képes elvégezni ezt a folyamatot nem csak egy, de két alkalommal is, minden edzettüveg oldallap esetében. Ez a speciális kettős hajlítású oldallap nem csak egyedi, de jelen pillanatban az egyetlen a piacon.

RGB Világítás

A sima, süllyesztett RGB vonalak a tetőbe és az also részbe lettek integrálva így mind a négy fogantyút finom fénnyel világítják meg. Kombináld RGB kompatibilis alaplappal az optimális fényeffektusok megteremtéséhez. Kezeld egyszerűen a különböző fény effektusokat a speciális kezelő kapcsolóval, amely az I/O panel-en kapott helyet. Ez a panel szintén RGB megvilágítással van ellátva és helyet kapott rajta egy USB 3.1 (Gen 2) Type-C csatlakozó is.

Takaró Elemek a Letisztult Beépíthetőségért

A COSMOS C700P a tökéletes alap a tiszta építéshez. A belső, eltávolítható takaró elemek segítségével elrejthető a tápegység, a tároló egységek és a kábelek. Másrészről az also takaró akár színpadként is szolgálhat az SSD-d számára. Vezesd át a kábeleket a takarólemezen kialakított extra lyukakon, hogy tiéd lehessen a legletisztultabb PC. Ha a radiátort előre szeretnéd építeni (420mm radiatorméretig támogatja) és akár megmutatni, csak szereld le a job oldali takaró elemet.

Extra Kiegészítők Elérhetőek Hamarosan

Hűtő Keret – amennyiben harmadik radiátorra is szükséged van a házon belül, megvásárolhatod ezt a keretet, amelyet alulra szerelhetsz be. Ajánlott bruttó ára: 2900 HUF

Kettős hajlítású edzettüveg oldallap – vásárolhatsz extra edzett üveg oldallapot, hogy megmutasd a géped másik oldalát is. Ajánlott bruttó ára: 25 900 HUF

Hátsó Panel – a hátsó panel segítségével elvezetheted és rendezheted a kábeleidet abban az esetben, ha elforgatod az alaplapodat, és létrehozod a kémény effektust. A hatszög alakú kivágások job légáramlást biztosítanak, így a rendszer jobban hűthetővé válik. Ajánlott bruttó ára: 3 790 HUF

Egy Rekeszes 2.5”/3.5” HDD Keret – a kombinált kialakítás segítségével egy 2.5” SSD és egy 3.5” HDD helyezhető el egyidejűleg. Tartalmaz hozzáadott gumi párnákat a HDD vibrációinak elnyeléséhez, így a házad olyan csendes less, amennyire csak lehet. Ajánlott bruttó ára: 2190 HUF

Ár és Elérhetőség

A COSMOS C700P Európában várhatóan október közepétől lesz elérhető, 116 900 HUF bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top