Gaming

Cooler Master MasterSet MS120

A tajpeji székhelyű piacvezető komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master bejelenti a MasterSet MS120-at, egy játékos billentyűzetet mem-chanical clicky kapcsolókkal, egérrel kombinálva, amely magas minőségű Omron kapcsolókat és ALPS kódolású scroll-t kapott.

A MasterSet MS120 egy kiváló első lépés a játék világába, a két eszköznek köszönhetően, amelyek javítják a teljesítményt. Először is, tartalmaz egy ellenálló billentyűzetet, amely Mem-chanical “klikkes” kapcsolókat kapott, így elkerülve a puha érzését a hagyományos membránoknak. Másodszor, a kombó egy tartós egérrel érkezik, amely ben Pixart optikai szenzor teszi a dolgát és használat közben is (on-the- fly DPI) állítható a felbontása, valamint profi szintű, megbízható Omron kapcsolókat kapott. Az RGB segítségével személyessé tehető az FN On-the- Fly parancsgomboknak köszönhetően pedig kényelmet biztosít a hordozás során. Ebben a billentyűzetben minden benne van ahhoz, hogy a legjobb legyen a játékélmény. “Make Your Gaming Experience.”

A MasterSet MS120 billentyűzet exkluzív, saját tervezésű kapcsolókat kapott. Ezek az új mem-chanical kapcsolók érzetre a professzionális szinten kapható mechanikus billentyűzetek szintjét képviseli. Az eredmény egy membrános billentyűzet, amely segít megnyerni a csatáidat. Az MS120 Mem-chanical Clicky kapcsolói 3.8mm lenyomási hosszal bírnak, és 1.8mm-nél érzékelnek, így gyors válasz és magas APM-et tesznek lehetővé, egészen 26 billentyűs anti-ghosting-ig!

A kombóhoz mellékelt egéregyedileg tervezett, komoly, akár hardcore játékokkal is megbirkózik. Ellenálló Omron kapcsolókkal rendelkezik, amelyek 10 millió pontos lenyomásra vannak kvalifikálva, valamint egy Pixart 3050 optikai érzékelő teszi a dolgát és 4 szinten állítható a felbontása egészen 3500 DPI-ig.

Az MS120-as billentyűzeten minden billentyű RGB ledet kapott, hiszen a megjelenés nagyon fontos és a billentyűzeted az ami talán a legtöbbet árul el rólad a játékok alatt. Számos (9) előre beállított LED módot és effektet tartalmaz, melyek között megtalálod a már jól ismert színhullámot, érintési effektet és színváltó hatást is. Minden effektus beállítható az (On-the- Fly) vezérlőkkel, melyekkel állíthatóak a színek, sebesség és irány. Természetesen az egér sem maradhaott ki, hiszen 3 zonás, állítható RGB világítással rendelkezik, így igazodik a billentyűzet egyedi kinézetéhez.

A MasterSet MS120 Augusztus 29-től válik elérhetővé 27 900 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top