Gaming

Megérkezett a BlackWidow Tournament Edition Chroma V2

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer BlackWidow Tournament Edition (TE) Chroma V2 – az esport játékosok kedvenc gamer billentyűzetének – megjelenését.

A Razer BlackWidow TE Chroma V2 egy kompakt méretű, mechanikus gamer billentyűzet, amely kifejezetten a villámgyors reakcióidőket kereső, kompetitív játékosoknak készült. A friss billentyűzet a Razer új, Instant Trigger technológiájával (ITT) büszkélkedhet, amely az iparág leggyorsabb válaszidőit teszi lehetővé egy gamer billentyűzetben. Egy billentyű működtetése esetén a Razer ITT technológiája törli a billentyű-lenyomások közti összes késleltetést, hogy gyors választ biztosítson a billentyűzetedtől a rendszered felé.

A Razer BlackWidow TE Chroma V2 a felhasználók számára választási lehetőséget nyújt a Razer többszörösen díjnyertes Green (zöld), Orange (narancs) vagy Yellow (sárga) mechanikus kapcsolói között. Az érezhető ütközés vagy kattanás nélküli működésre tervezett Razer Yellow (sárga) kapcsolók csendesek, és villámgyorsan válaszolnak a pörgős első-személyű lövöldözős (FPS) és az online többjátékos csatamező (MOBA) típusú játékok kihívásaira. A páratlan válaszadási sebességű Razer Yellow (sárga) kapcsolók 1,2 mm-es működtetési ponttal rendelkeznek, amely 40 százalékkel gyorsabb a hagyományos mechanikus billentyűkapcsolóknál, emellett pedig a legintenzívebb játékmenetek alatt kerültek tesztelésre, így biztosítva az akár 80 millió billentyű-leütéses élettartamot.

A hordozhatóságra tervezett Razer BlackWidow TE Chroma V2 billentyűzet egy kompakt, tenkeyless (numerikus billentyűk nélküli) kialakítással, valamint egy lecsatolható, fonott USB kábellel rendelkezik. Az új, mágneses és ergonomikus csuklótámasz nem csak a játék közbeni extrém kényelemről gondoskodik, de a maximális hordozhatóság érdekében le is csatolható.

 

Ad
Scroll to top