Mobil-Tablet

Új Nokia 150 és 130 mobiltelefonok minőségi kivitelben

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bemutatta a Nokia 105 és Nokia 130 készülékeket, melyek a két készülékcsaládra jellemző ergonomikus dizájnt, kiemelkedő minőséget és magas fokú felhasználói élményt egyszerre nyújtják, mindemellé pedig hosszú üzemidőt biztosítanak.

Mindkét modell 1,8” méretű színes kijelzővel, praktikus LED világítással, illetve sima, a kézbe tökéletesen illeszkedő formavilággal rendelkezik. Az új telefonok három különböző színben lesznek elérhetőek.
A világ több mint 1,3 milliárd mobiltelefon-felhasználójának a megbízhatóság és a kiváló minőség kiemelten fontos tulajdonságok, mellyel a Nokia 105 és a Nokia 130 készülékek is rendelkeznek, így biztosítva a magas szintű felhasználói élményt. 
Az egy SIM kártyás telefonok kiskereskedelmi ára várhatóan 14,5 dollár, míg a két SIM kártyával rendelkező készülékek ára várhatóan 15 dollár lesz adók és támogatások nélkül, a Nokia 105 modellek matt kivitelben, kék, fehér és fekete változatokban lesznek elérhetők a piacon. 
A piros és szürke színben, valamint feketében elérhető Nokia 130 készülék kiskereskedelmi ára várhatóan 21,5 dollár lesz.
Ad
Scroll to top