Gaming

Két AOC AGON „keret nélküli” gaming monitor 1800 mm-es görbülettel

A monitorok szakértőjeként ismert AOC két új ívelt, három oldalon keret nélküli AGON gaming monitort mutat be. A 31,5 hüvelykes QHD AG322QCX és a 27 hüvelykes Full HD AG272FCX egyaránt ívelt, rendkívül alacsony, 1800 mm-es görbületi sugárral rendelkező képernyő. Az AGON prémium gaming monitorai sorában elhelyezkedő, 144 Hz-es képfrissítési aránnyal és az AMD FreeSync technológiával büszkélkedő képernyők rendkívül gördülékeny játékélményt biztosítanak, kiküszöbölve a mozgási elmosódásokat, a képtörést és a szakadozást. A sokféleképpen beállítható állvány, valamint a különböző kényelmi és egészségmegőrzési funkciók a hosszú ideig tartó játék során is biztosítják a játékosok egészségének védelmét.

Garantált képélmény
Az AOC AGON új prémium gaming monitorai 16:9 hüvelykes képarányú VA panellel rendelkeznek. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AOC AGON AG322QCX 2560 x 1440 QHD felbontása a legapróbb részleteket is életre kelti ezen a hatalmas képernyőn. A kompaktabb kialakítású, 27 hüvelykes (68,6 cm) változat – az AOC AGON AG272FCX – Full HD (1920 x 1080) felbontással rendelkezik. A pusztán 1800 mm-es görbületi sugár lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen elmerüljenek kedvenc virtuális világukban, amely a VA technológiának köszönhetően élénk színekben pompázik. A monitor felső részén és a két oldalán gyakorlatilag nincs keret, ez pedig még inkább elősegíti a játékban való elmerülést.
Versenyképes és sokoldalú
A játékosok által igényelt válaszidő kielégítése érdekében mindkét kijelző magas, 144 Hz-es képfrissítési arányt és AMD FreeSync támogatást nyújt. Ennek köszönhetően mozgási elmosódások, képtörés és szakadozás nélkül lehet rajtuk gyors tempójú játékokat játszani. A monitorok további funkciói közé tartozik a Low Input Lag Mode (alacsony bemeneti késleltetés), amely tovább csökkenti a késést, megkerülve részben a monitor néhány belső videófeldolgozási folyamatát; az AOC Shadow Control, amelynek köszönhetően megjelennek a túlságosan sötét vagy világos részek által elrejtett részletek, valamint az AOC QuickSwitch vezérlő, amely segítségével a felhasználók könnyedén válthatnak a különböző előbeállítások és beállítások között a képernyőn történő navigáció nélkül.
A játékosok egészségének megőrzése és az ellazulás biztosítása érdekében az AOC Flicker-Free villódzásmentes technológia és a kék hullámhosszú fényt csökkentő Low Blue Light Mode a hosszú játékidő alatt is védi a szemet. Az AOC Ergo Base állvány lehetővé teszi a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását, javítva a játékosok testtartását is. A monitor hátsó részén és az alsó kereten található testre szabható LED-lámpák, a behúzható fejhallgató tartó, valamint a hordozófogantyú a kényelem és a stílus ötvözésével teszi teljessé ezt a lenyűgöző funkciókészletet. 
Az AOC AGON AG322QCX és az AOC AGON AG272FCX már kaphatók a kereskedelmi forgalomban. A két modell ajánlott fogyasztói ára 599 euró és 449 euró. 
Ad
Scroll to top