Gaming

Tökéletes egér PRO gamereknek az Xtrfy és Ninjas in Pyjamas-tól

A világhírű Ninjas in Pyjamas e-sport szervezet, valamint a svéd Xtrfy márka tulajdonosa, mely gamer kiegészítőket kínál, bejelentette, hogy legújabb egerük, az Xtrfy M1 Optical feljesztésének munkálatai befejeződtek.

Az új gamer rágcsálót a NiP hadseregét alkotó professzionális játékosok fejlesztették ki. Az M1 Optical pontos vizsgálatok eredménye, melynek köszönhetően a kiegészítő a legmagasabb elvárásokkal rendelkező e-sportolók igényeit is kielégíti. Az M1 története egészen 2014-ig nyúlik vissza, mikor a Ninjas in Pyjamas gamer kiegészítők fejlesztésébe kezdett, az Xtrfy márkanév alatt. Az elmúlt évek alatt az egér formáját, foglalatát és szerkezetét csiszolták tökéletesre, melyet aztán a világ legjobb e-sportolói teszteltek és hagytak jóvá.

Az M1 Optical a legjobb, PRO gamerek által gondosan kiválogatott részegységekkel lett ellátva. Az egér ergonomikus formával, teflonból készült talppal, gumírozott felülettel, különböző egérpadok felületéhez alkalmazkodó PixArt PMW3310 optikai szenzorral, 5 programozható gombbal, teljesen bevont kábellel, valamint ízléses, sárga LED világítással rendelkezik.

Az Xtrfy M1 Optical ősszel lesz elérhető a boltokban, kétféle kiadásban: standard verzióban, valamint a Ninjas in Pyjamas logójával az egér gerincén.

Ad
Scroll to top