Gaming

Genesis Titan 660 és Titan 660 Plus számítógépházak

A Genesis kezdetek óta arra törekszik, hogy megfizethető és jól használható kiegészítőkkel lássa el a játékosokat, nemrég pedig egy új családot indított útjára a Titan széria személyében, melyben számítógépházak kaptak helyet.

A perifériák mellett ugyanis minden játékosnak szüksége van egy minőségi számítógépre, melynek hardverei igen drágák lehetnek, így sokan a házon spórolnak. Akik mégis jól szellőző, halk és szép házra vágynak megfizethető áron, jól járnak a Titan 660 és Titan 660 Plus modellekkel.
Külső

Mindkét model porszórt acél bevonatot és fekete színt kapott, míg a külső vonásokat tekintve letisztult, mégis karakteres összeképet kapunk. A Titan 660 egy rácsos kis ablakkal enged betekintést az igényesen elrendezhető belsőbe, míg a Titan 660 Plus esetében egy egészoldalas akril ablakról beszélhetünk.
Az I/O panel a házak tetejére került a könnyebb elérhetőség érdekében és az egy USB 3.0 csatlakozó mellé két USB 2.0 port, valamint a szokásos audio-csatlakozók kerültek.

Belső

Az újdonságokban az ATX méretű megoldások mellett a Micro-ATX és Mini-ITX alaplapok is kényelmes otthonra lelnek . A Titan 660 esetében két darab előre telepített, 12 centiméteres ventilátort kapnak a vásárlók (elől-hátul), míg a Titan 660 Plus-hoz négy darab jár (2db az elején, 1db a hátulján és 1db a tetején). A házakba akár vízhűtést is lehet telepíteni 24 centiméteres radiátorral, míg a processzorhűtő magassága 16 centiméter is lehet. A belsőt természetesen úgy alakítottuk ki, hogy a hardveres összeállítástól függően variálható legyen, illetve a kábeleket is könnyen el lehessen tüntetni a letisztultabb végeredmény érdekében.

Árazás és elérhetőség

Mindkét újdonság elérhető már a hazai piacon, méghozzá két év garanciával. A Titan 660 és a Titan 660 Plus modellek 10-15 ezer Ft között szerezhetőek be itthon.

Ad
Scroll to top