Mobil-Tablet

Az új Moto C és a Moto C Plus megbízhatóan szárnyalja túl az elvárásaid

A Moto C és a Moto C Plus révén mindent megtalálsz, amit egy okostelefontól vársz. A két eszköz elérhető áron kínálja mindazokat a funkciókat, amelyek biztosítják felhasználóik számára mindazt a sebességet, teljesítményt és akkumulátor-üzemidőt, amelyre vágynak.

Moto C – alapfunkciókkal felszerelve

Búcsút inthetsz az unalmasnak a Moto C friss, újszerű kialakításának, elragadó hátlapjának és az élénk kijelzőjének köszönhetően. A metál cseresznyeszín, gyöngyfehér, kifinomult arany, vagy csillogó fekete** színekben elérhető készülék minden szögből lenyűgöző. Maradj mozgásban! A Moto C 2350 mAh-es 1 akkumulátora révén nem kell megállnod, hogy tölthesd a telefonod, nyugodtan fókuszálhatsz a tennivalóidra a frusztráló kérdés helyett, hogy lesz-e elég energiád a befejezésükhöz. A hosszan tartó akkumulátoron túl négymagos processzor, és az elérhető 4G 2 sebesség teszik lehetővé, hogy nagy sebességgel szörfölj az appjaid között, könnyedén ossz meg zenét, nézz videókat, vagy kedvenc játékaid. A nagy teljesítményű processzornak hála böngészheted a kedvenc oldalaidat, vagy bármikor frissítheted státuszod a közösségi média felületeken. Soha ne szalassz el fontos pillanatokat– még a sötétség miatt se! Készíts megosztható szelfiket akár sötétben is a 2 MP-es előlapi kamerával és a beépített szelfikhez optimalizált vakuval. Az 5 MP-es hátlapi kamera és a hozzá tartozó LED vaku révén nagyszerű fotókat készíthetsz, akármerre jársz.

Moto C Plus – az erő, ami mozgásba hoz

Még több nélkülözhetetlen funkcióra vágysz? Engedd meg, hogy bemutassuk az új Moto C Plus-t. A Moto C nagytestvére még nagyobb kijelzőt kínál, még erősebb akkumulátort és még fejlettebb kamerát, elérhető áron. A 4000kAh-es akkumulátornak köszönhetően búcsút inthetsz az állandó töltőhely keresésnek, az új Moto C Plusszal akár egyetlen töltéssel 30 órára elegendő energiát vihetsz magaddal bárhova, ahol csak szükséged van rá. Ahogy véget ér az elfoglalt munkanap, egyetlen kattintással, megerőltetés nélkül válthatsz a munkahelyi telefonszámok és a magántelefonszámaid között a Moto C Plus duális SIM-kártya lehetősége révén vagy bővítheted a tárhelyed egy microSD kártyával, hogy még több app, fotó és zene férjen el telefonodon. 13 A Moto C Plus rossz fényviszonyok között is jól teljesítő kamerával szerelve érkezik. A 2MP-es előlapi kamerával szelfiknek dedikált fény, a 8MP-es hátlapi kamerával pedig a LED vaku révén mindig gyönyörű, éles képeket készíthetsz.

Ad
Scroll to top